slika
slika
slika
1 od 3

Motorno ulje 4-TAKT AGRO SAE30 Mannol 0,6 L

420 dinFiksno

Kikinda
Novo
162
12
danas
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Visokokvalitetno mineralno motorno ulje za moderne 4-taktne motore u baštenskoj opremi. Namenjen je za baštensku opremu opremljenu benzinskim 4-taktnim motorima sa vazdušnim i tečnim hlađenjem: kosilice, motorne motike, mini traktori, generatori, motorne pumpe itd.
Pridržavajte se uputstava proizvođača u uputstvu za upotrebu motora, posebno period do promene ulja!

 Ima povećanu otpornost na oksidaciju i visoke temperature, gde održava svoj jak uljni film. Osigurava hladan start zimi. Održava stabilna viskozna svojstva tokom rada. Napredni paket aditiva i baza visoke čistoće obezbeđuju stabilan rad motora u svim uslovima rada, uključujući visoke temperature i opterećenja, sprečavaju stvaranje naslaga ugljenika i laka i čađi na injektorima, klipovima, čepovima, ventilima, mlaznicama, kao i naslage u kućištu motora, i samim tim produžavaju radni vek motora. Specijalni aditivi za deterdžent i disperzante održavaju delove motora posebno čistima. Ima odlična svojstva protiv pene. Inhibitori reakcije visokih performansi obezbeđuju odlična antikorozivna svojstva. Specijalni aditivi i baza visokog viskoziteta obezbeđuju odlična svojstva protiv habanja i trenja koja smanjuju potrošnju goriva i unapređuju performanse motora. Može se mešati sa analognim mineralnim i sintetičkim uljima. Kompatibilan je sa svim vrstama katalizatora, ima duži vek za promenu.

 Broj proizvođača: MN7203-06AME.
 Proizvođač: MANNOL, Hamburg, Nemačka
 Količina: 0.6L Metalna ambalaža

 

ID Oglasa: #140649594
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.