slika
1 od 1

Ulje za motorne kosačice Briggs & Stratton

780 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
481
13
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
064/48-58-583
Član od 15.11.2022.
Svi oglasi

069-44-63-113 U ponudi imamo više modela Alata, TRIMERA, TESTERA, mašina i mnogih drugih proizvoda  po najpovoljnijim cenama! !  Imamo i Delova za Trimere , Testere , Kosacice                 
_________________________________________________________________________

Pogledajte kompletnu ponudu klikom na link        

Ili nas kontaktirajte na 069-44-63-113

 

Ulje za motorne kosačice Briggs&Stratton sae 30 namenjeno je svim vrstama benzinskih kosilica, agregata, kultivatora itd.   Koriste ga praktično svi mali benzinski četvorotaktni motori koji imaju vazdušno hladjenje. Pakovanje je od 0,6 lit, jer većina ovih motora za koje je i namenjeno, treba da prime upravo ovu količinu.

Ulje za motorne kosačice Briggs&Stratton je predviđeno da se u ovim uredjajima koristi do 50 radnih sati. Potom ulje počinje da gubi viskozitet i zamena je i više nego preporučljiva – obavezna. Isto tako je za svaku preporuku da se ulje menja u uredjajima jednom godišnje, bez obzira na broj radnih sati.

Mineralno, motorno ulje za podmazivanje malih vazduhom hlađenih benzinskih motora kosačica, motokultivatora, traktora, kompresora, generatora i sličnih motora.
Ovo motorno ulje nema zvanična odobrenja za korišćenje, ali se može koristiti kod sledećih proizvođača motora: Kubota, Honda, Tecumseh, Kawasaki, Kohler, kineski OHV motori i sličnih.

Obezbeđuje: smanjeno habanje i produžen životni vek motora; zaštitu pri teškim uslovima rada i eksploatacije; odstranjivanje štetnih naslaga sa vitalnih delova motora i zaštitu motora od rđe i korozije.

Ulje za motorne kosačice  sae 30 namenjeno je svim vrstama benzinskih kosilica, agregata, kultivatora itd.   Koriste ga praktično svi mali benzinski četvorotaktni motori koji imaju vazdušno hladjenje. Pakovanje je od 0,6 lit, jer većina ovih motora za koje je i namenjeno, treba da prime upravo ovu količinu.

U ponudi imamo i druge vrste ulja istih karakteristika, kao što je THORP

ID Oglasa: #147043126
Informacije

 

Veliki Izbor Svih Vrsta  Alata , Testera , Trimera , Kosilica itd. Delove za Trimere i Testere. .

Pozovite nas 064/48-58-583

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.