slika
slika
1 od 2

GARDENA Sileno life 1250 (15103-32) robotska kosilica

1.220 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
31
1
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Telefon: 061/301-3625
Član od 31.01.2022.
  • Tražite najbolju kupovinu?
  • Ne tražite dalje! Naša ponuda je upravo ono što vam treba!  
  • Novo, neotpakovano sa garancijom!
  • 061/ 301-3625

____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Nizak nivo buke, svestranost i inteligentan dizajn - ovo je robotska kosilica GARDENA SILENO life 1250. SILENO life je idealan za travnjake srednje veličine, jer kombinuje visoke performanse i preciznost sa udobnom košenjem. Hajde da počnemo! Uzmite svoj pametni telefon i koristite aplikaciju GARDENA Bluetooth® da unesete veličinu travnjaka, željene dane košenja i vreme početka. Aplikacija GARDENA Bluetooth® intuitivno vas vodi kroz svaki korak prve instalacije. Vaša robotska kosilica postavlja raspored i spremna je za rad bez problema.

 

Možete lako i praktično kontrolisati SILENO life uređaj preko Bluetooth® -a sa udaljenosti do 10 m. Robot za košenje travnjaka izračunava optimalno vreme košenja, a aplikacija GARDENA Bluetooth® vam pomaže da održavate svoju baštu u redu sa pomoćnikom za zakazivanje. Motor kosilice je posebno tih, pa je njen nivo buke najbolji u svojoj kategoriji, samo 57db(A). Vi i vaše komšije možete da se opustite u bašti, čak i kada robot radi.

 

Sofisticirani CorridorCut vodi robotsku kosilicu dok seče u uskim mestima i uskim uglovima bez ikakvih problema, sa širinom od samo 60 centimetara između graničnih žica. CorridorCut čak vodi robotsku kosilicu iz nezgodnih ćorsokaka. Uz pomoć SensorControl-a, robot sam odlučuje koliko često će kositi travnjak i počinje tačno tačnom frekvencijom u zavisnosti od rasta trave. Vaš pametni mali pomoćnik će kositi travu što efikasnije. Neustrašivi Auto Veather and Terrain naporno radi, SILENO life pokreće i kosi travnjak sam, bez obzira na vreme, bilo da pada kiša ili duva. Pametna robotska kosilica detektuje kada je tlo zamrznuto ili previše zaleđeno i pauzira program dok se tlo ne odmrzne. Granična žica ukazuje na SILENO life koji deo bašte treba pokositi. Isto tako, žica za navođenje pouzdano i potpuno automatski vodi robotsku kosilicu u svim radnim područjima. Kosilica neće imati problema da se provuče kroz uske prostore i da se penje na padinama ili nagibima do 35 procenata. Kada je posao obavljen, vredni robot baštovan se vraća na stanicu za punjenje da se zasluženo napuni. Kosi potpuno samostalno, tako da imate više vremena da radite ono što volite u bašti.

 

SILENO life se lako može očistiti baštenskim crevom, ne može biti jednostavnije od toga. Košenje travnjaka postaje zaista lako sa SILENO life; samo sedite, opustite se i prepustite robotskoj kosilici da obavi težak posao umesto vas. Uz SILENO life, travnjak uvek izgleda divno negovano: inteligentna robotska kosilica SILENO.

 

 

- Sistem za sečenje: disk noža sa 3 rotirajuća noža
- Visina sečenja, min. -maks. : 20-50 mm
- Širina sečenja: 22 cm
- Kapacitet radne površine: 1250 m² ±20%
- Sistem punjenja: Automatski
- Maksimalna nadmorska visina radne površine: 35 %
- Tajmer: Da
- Tip ručke: Integrisan
- Ažuriranje sistema: USB
- Stepen IP zaštite (IP kod): IPKS5
- Upozorenje: Da
- PIN kod: Da
- Senzor podizanja: Da
- Senzor prevrtanja: Da
- Loop kabl: 250 m
- Ekseri za pričvršćivanje: 300 kom

 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

  • Sve što vam je potrebno stiže do vas potpuno novo i fabrički zapakovano.
  • Kurirska služba obezbeđuje da vaši omiljeni proizvodi budu isporučeni u roku od samo 3 do 7 radnih dana.
  • Zbog naše pažljive i bezbedne upotrebe pakovanja, ne morate da brinete o oštećenjima prilikom transporta.
  • Svaki proizvod dolazi sa garancijom preko serijskog broja, kako biste imali potpuni mir i bezbrižnost.
  • Kada ste spremni za kupovinu, jednostavno nam pošaljite podatke putem poruka na KupujemProdajem, porukom ili pozivom na naš broj 061/ 301-3625
ID Oglasa: #165644726
Informacije

 

  • Plaćanje pouzećem ili lično.
  • Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte 061 30 13 625
  • Naš tim od stručnjaka uvek je tu da vam odgovori u što kraćem roku.
  • Zahvaljujemo vam na odabiru  - vaše zadovoljstvo je naš najviši prioritet!

 

       Napomena: Cene su podložne promenama. Ilustracije i opis proizvoda mogu odstupati.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.