slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Gardena Sileno minimo robot kosilica, 250m2, sa Bluetooth

500 €

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
162
0
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Nova, ispravna, fali žica za omeđivanje, kuke i neki sitni zaokruženi delovi na slici. Svakako, isporuka uključuje sve sa slika uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

Robot kosilica GARDENA SILENO minimo 250 m2 tiha je, svestrana i inteligentna baštenska pomoćnica. SILENO minimo idealna je za male travnjake, kombinuje visoke performanse, preciznost i praktično košenje. Započnite! Instalirajte aplikaciju GARDENA Bluetooth® na svoj pametni telefon, unesite veličinu travnjaka, željene dane košenja i vreme pokretanja. Aplikacija GARDENA Bluetooth® vodi vas intuitivno, korak po korak kroz početnu instalaciju. Vaša robot kosilica pripremi raspored košenja i spremna je za rad. Bluetooth sastav omogućuje jednostavno upravljanje sa SILENO minimo na udaljenosti do 10 m. Vaša robot kosilica pripremi optimalno vreme za košenje travnjaka, a aplikacija GARDENA Bluetooth® pomaže vam, da se brinete za svoju baštu uz pomoć pomoćnika. Kosilica ima izuzetno tih motor, najbolja je u svojoj klasi sa izuzetno niskim nivoom buke - samo 57db (A). Vi i vaše komšije možete se opustiti u bašti, čak i kada je vaša robot kosilica u pogonu. Sofisticirani CorridorCut vodi robotsku kosilicu tokom košenja u uskim područjima i uskim uglovima širine samo 60 centimetara između granične žice. CorridorCut agilno vodi vašu robot kosilicu iz slepih ulica. Funkcija SensorControl procenjuje koliko često vašoj travi treba briga i kosi točno na pravoj frekvenciji u skladu s rastom trave. Vaš pametni mali pomagač efikasno će kositi travu. Neustrašiv je radnik za sve vremenske uslove i teške terene. Snažno kosi travnjak sama, bez obzira na vreme, kišu ili vrućinu. Kad pametna robot kosilica otkriva mraz, zaustavlja program košenja i čeka da se trava otopi. Granična žica označava površinu vrta koju treba SILENO kositi. Vodeća žica pouzdano i potpuno automatski vodi robotsku kosilicu kroz sva područja košenja. Vaša kosilica neće imati problema prolaziti uskim prostorima i kosi strme padine i do 25%. Kad robotska kosilica završi, vraća se kući na stanicu za punjenje, po zasluženu naplatu. Reže potpuno autonomno, a vi imate više vremena za uživanje u bašti. Čišćenje ne može biti lakše, jer je SILENO jednostavno očistiti baštenskim  crevom. Uživajte u bašti uz SILENO minimo . . . sednite, opustite se i prepustite maloj robot kosilici, da za vas obavi težak posao. Vaš travnjak će uvek izgledati lepo i uredno uz SILENO minimo: inteligentna robot kosilica. SILENO.

 

Bezbedno i pouzdano

Granična žica određuje područje košenja kosilice. Fleksibilna i pouzdana osigurava da robot kosilica kosi samo određena područja. Visoko reagujući senzori sudara osiguravaju siguran rad kosilice, bez nesreća i oštećenja u vašoj bašti. Dodatni senzor otkriva podizanje kosilice, odmah zaustavlja noževe i sprečava oštećenja.

Spot Cutting: okreni se!

Spot Cutting karakteristika, funkcija spiralnog košenja, čini SILENO minimo idealnim za teško dostupna mesta, kao što su ona ispod trampolina ili baštenskog nameštaja - za vas radi težak posao!

 

 

 

Tehničke karakteristike
Broj modela 15201-20
GTIN-13/EAN 4078500053037
Produktivnost
Prostorni kapacitet 250 m²
Sistem punjenja Automatski
Maksimalni nagib na radnoj površini 25 %
Maksimalni nagib granične žice 10 %
Proizvod
Ekran Nema
Raspored/tajmer Da
Tip ručke Integrisana
Ažuriranje firmvera USB
Indeks zaštite (IP kod) IPX5
Potrošnja i punjenje
Tipično vreme punjenja 75 min
Tipično vreme košenja sa jednim punjenjem 65 min
Prosečna mesečna potrošnja energije pri maksimalnoj upotrebi 2.1 kWh
Motor i sistem sečenja
Sistem sečenja 3 okretna noža oštra poput brijača
Minimalna visina košenja 20 mm
Maksimalna visina košenja 45 mm
Širina košenjaa 16 cm
Dvostruki pravac košenja Da
Potrebno dnevno aktivno vreme (košenje i punjenje) 5.5 sati za maksimalni kapacitet područja

Podaci o zvuku i nivou buke
Opaženi nivo zvuka 57 dB(A)
Bezbednost i sigurnosne karakteristike
Alarm Ne
PIN kod Da
Senzor podizanja Da
Senzor nagiba Da
Dodatna oprema za instalaciju
Žica za omeđivanje 150 m
Kabl sa niskom voltažom 3 m
Klinovi 150 kom
Ukupne dimenzije
Težina (kompletan proizvod bez dodatnih predmeta)  6.1 kg
Dužina proizvoda 52 cm
Širina proizvoda 34 cm
Visina proizvoda 22 cm

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #164357619
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.