slika
slika
1 od 2

GARDENA Smart Sileno Life 1000 (19702-72) robotska kosilica

1.420 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Telefon: 061/301-3625
Član od 31.01.2022.
  • Tražite najbolju kupovinu?
  • Ne tražite dalje! Naša ponuda je upravo ono što vam treba!  
  • Novo, neotpakovano sa garancijom!
  • 061/ 301-3625

____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Otkrijte inovacije u bašti i udobno košenje uz pametnu robotsku kosilicu: GARDENA smart SILENO life 1000 set robotskih kosilica Zahvaljujući GARDENA pametnom sistemu, kosilica se može u potpunosti povezati. Uz pametnu EasiApp Control, možete da se brinete o svojoj bašti srednje veličine sa bilo kog mesta. Doživite viši nivo inteligentne nege travnjaka i potpuno novi način interakcije sa robotskom kosilicom. Predstavljamo LONA tehnologiju, tehnologiju mapiranja zasnovanu na veštačkoj inteligenciji koja uči, mapira i prilagođava se svakoj bašti koristeći lokaciju.

 

Koristeći GARDENA pametni sistem, uvek možete da vidite travnjak koji treba kositi i pristupiti svojoj bašti sa bilo kog mesta. Omogućava vam da u bilo kom trenutku pregledate podešavanja rasporeda održavanja nege travnjaka. Zahvaljujući funkciji upravljanja zonama, možete fleksibilno odrediti koje površine treba kositi kada i koliko često. Zaštita područja vam omogućava da definišete područja bez košenja, na primer da biste zaštitili livadu. Pored toga, aplikacija vam omogućava da uvek držite na oku položaj kosilice. Kao deo pametne aplikacije GARDENA, LONA Intelligence se stalno razvija i ponudiće našim potrošačima još uzbudljivije i relevantnije funkcije proizvoda 2022. i u godinama koje dolaze.

 

Ovaj efikasan baštenski alat je posebno tih: sa ponosom preuzima najbolji nivo buke u svojoj kategoriji, samo 57 kom(A), tako da vi i vaše komšije možete uživati u miru bašte dok mašina radi težak posao. Sofisticirani CorridorCut vodi robotsku kosilicu dok seče na uskim mestima i uskim uglovima, sa širinom od samo 60 centimetara između graničnih žica. CorridorCut izvlači robotsku kosilicu iz ćorsokaka. Ne morate da se trudite da ponovo kosite površinu ručno, robot baštovan će se čak nositi sa lukavim delovima umesto vas. Uz pomoćnika za planiranje, pametna aplikacija GARDENA vam pomaže da svoju baštu uredite kako treba. Robot se prilagođava vašem rasporedu, ali uz pomoć SensorControl-a izračunava koliko često treba kositi travnjak. Počevši tačno od najbolje frekvencije u skladu sa rastom trave, ovaj efikasni mali baštovan počinje da radi samo kada je to potrebno. Inovativna funkcija tačkastog sečenja, spiralno sečenje, omogućava pametnom SILENO life-u da radi u drugim teško dostupnim oblastima. Kada se posao završi, pametni SILENO life se automatski vraća na stanicu za punjenje. Dizajnirana za sva godišnja doba, ova izdržljiva kosačica je pravi heroj za auto vremenske uslove i teren. Robotska kosilica detektuje kada je tlo zaleđeno i pauzira program dok se tlo ne odmrzne. Snalazi se na padinama i uzbrdicama do 35 odsto.

 

Ovaj pametni SILENO life ima mnogo korisnih funkcija koje možete otkriti uz pomoć pametne aplikacije GARDENA. EasiConfig vas vodi kroz instalaciju, Auto Schedule znači da možete verovati da pametni SILENO life zna kada i kako da kosi travnjak, a sa SmartHome možete kontrolisati pametni SILENO život svojim glasom pomoću Aleka virtuelnog asistenta. Osim toga, u biblioteci biljaka možete saznati sve što želite da znate o svetu biljaka. Uz porodicu pametnih proizvoda GARDENA i pametni SILENO life, možete uživati u zaista sveobuhvatnom pametnom iskustvu: inteligentna robotska kosilica.

 

 

- Kapacitet radne površine: 1000 m² ±20%
- Sistem punjenja: Automatski
- Maksimalna nadmorska visina radne površine: 35 %
- Sistem sečenja: 3 oštrice
- Visina sečenja, min. -maks. : 20-50 mm
- Širina sečenja: 22 cm
- Tajmer: Da
- Tip ručke: Integrisan
- Ažuriranje firmvera: USB
- Indeks zaštite (IP kod): IPKS5
- Signal za hitne slučajeve: Da
- PIN kod: Da
- Senzor podizanja: Da
- Senzor prevrtanja: Da
- Loop kabl: 200 m
- Dužina kabla za napajanje: 5 m
- Ekseri za pričvršćivanje: 300 kom

  

 

____________________________________________________________________________________________________

 

  • Sve što vam je potrebno stiže do vas potpuno novo i fabrički zapakovano.
  • Kurirska služba obezbeđuje da vaši omiljeni proizvodi budu isporučeni u roku od samo 3 do 7 radnih dana.
  • Zbog naše pažljive i bezbedne upotrebe pakovanja, ne morate da brinete o oštećenjima prilikom transporta.
  • Svaki proizvod dolazi sa garancijom preko serijskog broja, kako biste imali potpuni mir i bezbrižnost.
  • Kada ste spremni za kupovinu, jednostavno nam pošaljite podatke putem poruka na KupujemProdajem, porukom ili pozivom na naš broj 061/ 301-3625
ID Oglasa: #165644590
Informacije

 

  • Plaćanje pouzećem ili lično.
  • Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte 061 30 13 625
  • Naš tim od stručnjaka uvek je tu da vam odgovori u što kraćem roku.
  • Zahvaljujemo vam na odabiru  - vaše zadovoljstvo je naš najviši prioritet!

 

       Napomena: Cene su podložne promenama. Ilustracije i opis proizvoda mogu odstupati.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.