slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Yard Force LM F23 iFlex Akku kosilica za malčiranje do50 qm

150 €

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
36
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Ima punjac, ispravna baterija i uređaj - Ispada prednji točak,  treba se rasturi ova maska odozgo i odozgo postavi osigurač, ko zna. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

 

Yard Force 12V iFlex Urban serija idealna je za lagano, opušteno baštovanstvo na manjim prostorima, posebno u urbanim baštama.  

 

  • Više fleksibilnosti za baštovanstvo: Sa proizvodima nove serije iFlex, Yard Force predstavlja snažne 12V baštenske aparate, jedan od njih je kosilica za malčiranje, koja se može koristiti u malim baštenskim baštama za postizanje najboljih rezultata 
  • Yard Force 12V iFlex Urban serija idealna je za lako, opušteno baštovanstvo u malim prostorima, posebno u urbanim baštama. Sa samo jednim klikom, iFlex ručka se može zameniti sa kosilice na malčiranje i postaviti na  glavu trimera ili trimera žive ograde (prodaju se odvojeno, mi nemamo)
  •  iFlex FreeTurn kosilica LM F23 ima slobodno reverzibilni univerzalni prednji točak koji se može rotirati u svim smerovima i uglovima kada kosite. To znači da može stići do svakog ugla.  
  • Patentirani okretni zglob kosilice za malčiranje osigurava maksimalnu upravljivost: može se rotirati 360 stepeni i omogućava košenje čak i ispod baštenskog nameštaja i drugih teško dostupnih mesta 
  • Praktična funkcija Push-n-Adjust je takođe prijateljska: visina sečenja se može podesiti između 30 i 60 mm samo pritiskom na dugme.
  • Napomena: Ova mašina se koristi za košenje trave do 50 cm. Ako je trava previsoka, brzina rada kosilice će biti prevelika i zaustaviće se da zaštiti motor od oštećenja. U ovom slučaju, korisnik treba da isključi bateriju i ponovo je ubaci nakon nekoliko minuta.

 

Kosilica 12V može da kosi travnjake, ali nije pogodna za visoku travu, a snažna je jer se zaustavlja i štiti samu sebe, inače bi motor pregoreo. U tom slučaju, motor bi se lako pregrejao a baterija brzo ispraznila.  

 

Kosite svuda
Yard Force iFlex kosilica za malčiranje ima savršenu visinu koja korisniku omogućava da kosi bilo gde u bašti, čak i ispod baštenskog nameštaja, kao što su klupe, baštenske stolice, ljuljaške ili kamp stolovi.  

Lako upravljanje
Patentirani okretni zglob Yard Force iFlex kosilice za malčiranje osigurava maksimalnu upravljivost: može se rotirati 180 stepeni i kosi lako ispod baštenskog nameštaja i teško dostupnih mesta.

Baterija, ali i Power bank
Iard Force iFlex Urban Gardening serija opremljena je litijum-jonskom baterijom od 12V kapaciteta 4 Ah, koja traje posebno dugo bez potrebe za punjenjem.

Baterija se takođe može koristiti kao Power bank za punjenje mobilnih uređaja.

Podešavanje visine košenja jednim dugmetom
Podešavanje visine košenja na Iard Force iFlex kosilici za malčiranje nikada nije bilo tako lako: samo pritiskom na dugme možete podesiti visinu sečenja između 30 i 60 mm.

 

Yard Force iFlex Urban serija - više fleksibilnosti u baštovanstvu

 

Sa proizvodima nove iFlex serije, Yard Force predstavlja snažne 12-volt baštenske alate, kosilicu za malčiranje, trimer i trimer žive ograde (sve se kupuje posebno, mi imamo samo kosilicu iz oglasa), koji se mogu koristiti na različite načine u malim urbanim paštama uz postizanje najboljih rezultata - čak i u uskim uglovima.   

Yard Force iFlex uređaji su lagani, inovativni, nema dosadnih kablova i ne proizvode buku ili emisiju zagađivača- Oni takođe pružaju maksimalnu fleksibilnost: zahvaljujući njihovoj upravljivosti, male bašte održavaćete za tren!  

 

  • Tip baterije: litijum-jonska
  • Kapacitet baterije: 12V / 4.0 Ah
  • Širina sečenja (kosilica za malčiranje): 23 cm
  • Visina sečenja: 30 - 60 mm
  • Podešavanje visine sečenja u koracima: 3

O Yard Force

Yard Force je profesionalni proizvođač elektronskih baštenskih alata na baterije i perača pod pritiskom. I rekreativni baštovani i profesionalne kompanije koriste široki raspon proizvoda Yard Force.  

ID Oglasa: #164253848
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.