slika
1 od 1

Bros rasterivač krtica - SONIC

1.500 din

Čurug
Novo
1.048
18
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
Efikasno odbija krtice, voluharice i druge podzemne glodare. Uređaj je bezopasan po životnu sredinu i ne zahteva upotrebu hemijskih sredstava. Uređaj emituje zvučne signale na 400 Hz, odbijajući krtice i glodare koji imaju savršeni čulo sluha i sposobnost da osete vibracije. U zavisnosti od vrste zemljišta, štiti od 500-600 m2. Čvrsto kućište omogućava delotvoran rad u toku više meseci, bez obzira na godišnja doba i vremenske prilike.
PRIMENA:
Za odbijanje krtica, voluharica i drugih podzemnih glodara - odvrnite poklopac i izvadite punjenje. Postavite bateriju u položaj prikazan na slici i vratite je u uređaj. Vratite poklopac (zaptivka čini uređaj vodootpornim). Postavite na centar površine koju treba osloboditi krtica i glodara. Ne sabijajte uređaj u zemlju silom niti udarcima. Moguće je zameniti bateriju bez vađenja uređaja iz zemlje.  

CILJANI ORGANIZMI: Krtice, voluharice i drugi podzemni glodari

PRE UPOTREBE PAŽLJIVO PROČITATI UPUTSTVO!
ID Oglasa: #66205187
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.