slika
slika
1 od 2

Oterajte krtice lako - Krtostop

300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
10.250
75
pre 9 dana
Boban
Član od 02.06.2010.
Svi oglasi

Posle bezbroj bezuspešnih pokušaja u borbi sa krticama pronađen je način da se potpuno prirodnim putem i na human način oteraju krtice iz bašte ili sa travnatih površina. Dobitna formula zove se KRTO-STOP.

Zaboravite na ašove, petarde, dimne bombe i razne vrste mamaca i klopki. Po izuzetno povoljnoj ceni i na lak način rešite se krtica.  
Ne morate da ubijete, čak ni da vidite krticu ! Ona će shvatiti da je nepoželjna na vašem posedu i jednostavno će otići bez pozdrava !

Uputstvo za upotrebu:  
Sadržaj kesice (50g) rastvoriti u 5l vode, sobne temperature i dobro promešati. Skloniti zemlju sa krtičnjaka i sa njegove gornje strane napraviti otvor prema tunelu koji je krtica napravila (Pogledati sliku ! ). Kroz ovaj otvor polako vraćati zemlju natopljenu rastvorom. Bitno je da zemlja koja će krtici biti na "putu" bude natopljena KRTO-STOP rastvorom. Na ovaj način polako vratiti zemlju u kanal i na kraju zatvori otvor.

Preostalu količinu možete iskoristiti za drugi krtičnjak ili čuvati za drugu ne-priliku. Ne morate sipati tečnost u svaki krtičnjak, već sami morate napraviti strategiju u zavisnosti od površine koja se `brani` i broja krtičnjaka. Najčešće je dovoljno da zaštitite obod prostora koji se brani.

Praksa je pokazala da u retkim slučajevima krtica može da se vrati. Ali ako se to i dogodi, ponovo sipajte, ali sada duplo manje KRTO-STOP rastvora i više se neće vraćati.  
KRTO-STOP je nastao u domaćoj radinosti. Mešavina je raѕnih vrsta jestivih prirodnih sastojaka iz kućne upotrebe i nije škodljiv za ljude, životinje i biljke.

Jedino ne možemo garantovati da će Vas komšije baš voleti, ako krtice pređu u njihovo dvorište. A na youtube kanalu možete pogledati video koji prikazuje jedno takvo dvorište : ) Samo u youtube pretrazi ukucajte krto stop kao ključnu reč.

Slanje brzom poštom posle Vaše uplate na tekući račun.

ID Oglasa: #62805832
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.