slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

- Svetla za dvoriste 2 komada-LASIDE

2.950 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 2 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

Ako tražite načine da nadogradite uređenje vaše bašte, zašto ne biste pokušali da dodate neke LED baštenske šiljke! Oni će odmah oživeti vašu baštu i zaštititi vaš spoljašnji prostor (nema više da se spotaknete uz stepenice ili preko pukotina na vašem trotoaru). Ako ste zabrinuti da bi vaše biljke mogle uvenuti zbog toplote od svetla, nemojte biti. GU10 LED sijalice koje dodate u ovo jedva da zrače toplotu, tako da neće oštetiti vaše dragocene biljke.

Naše moderno GU10 baštensko svetlo se lako instalira i odgovara bilo kojoj GU10 LED sijalici . Ali pošto se ova svetla mogu zatamniti, preporučujemo vam da iskoristite ovu funkciju i odaberete GU10 sijalicu sa mogućnošću zatamnjivanja (i kompatibilni dimer) kako biste mogli da koristite ovu funkciju. Posedovanje svetla sa mogućnošću zatamnjivanja je korisno za vas jer vam može pomoći da smanjite troškove energije. Ako vam treba jača svetla za večernji roštilj u dvorištu, pojačajte osvetljenost. Alternativno, ako osvetljavate samo svoje cvetne gredice, statue ili baštenske elemente, možete ga umanjiti.

Lako možete postaviti naše baštenske šiljke oko svog dvorišta. Osim toga, oni su mrežni napon, tako da sve što treba da uradite je da ih uključite u mrežu i spremni ste: nema više bušenja rupa, nema više ožičenja.

Pošto ovi baštenski šiljci imaju nagibne glave (nagib od 90 stepeni), možete da usmeravate svoje svetlosne zrake gde god vam je potrebno uz minimalnu gužvu. Takođe, ovaj proizvod je napravljen od robusnog livenog aluminijuma i ima elegantnu crnu završnu obradu.

Ovi odlični baštenski šiljci imaju IP65 ocenu, što znači da su pogodni za spoljašnju upotrebu. Otporne su na vodu i prašinu, tako da ne morate da brinete da će na njih padati kiša jer su napravljeni za ovakvo okruženje.

Nudimo 2 godine garancije za ovaj baštenski šiljak tako da možete imati dobro osvetljenu baštu dugo vremena bez ikakvih briga!


NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162562309
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.