slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Električni roštilj ORIGINAL

70 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
163
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Hengoo HB-105 - Električni Raclette roštilj za 8 osoba

Dve različite oblasti za pripremu hrane - Rebrasta oblast je idealna za pečenje mesa i povrća. Potrebna je samo mala količina ulja kako bi pripremili najbolji ukus namirnica.

Ravna, glatka površina idealna je za prženje jaja, pripremu paradajza, tikvica, krompira itd. . .

Nelepljiva ploča - Specijlni dizajn efikasno sprečava curenje ulja i lepljenje za podlogu.

Podesiva kontrola temperature - Pomoću točkića možete podesiti optimalnu temperaturu za Vaše kulinarske specijalitete. Inteligentna kontrola temperature se održava na 260°

Snažan i efikasan - Može poslužiti za pripremu hrane do 8 osoba, uključujući 8 pojedinačnih čeličnih tiganja, koje možete postaviti ispod tiganja.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #152355590
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.