slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Konvektor Big Green Egg ConvEGGtor M

22.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

140301748

 

 

Mogućnost pripreme širokog spektra jela.

Keramički materijal omogućava ravnomerno raspoređivanje toplote.

Minimalna potreba za upotrebom ulja.

Lako postavljanje i uklanjanje.

Omogućava brzo prebacivanje sa direktnog na indirektno roštiljanje.

Big Green Egg ConvEGGtor M je izuzetan dodatak za vaš M roštilj koji će vam omogućiti pripremu raznovrsnih jela i iskorišćavanje punog potencijala vašeg Big Green Egg-a.

Ovaj konvektor sprečava direktnu toplotu od žara i dozvoljava vam da koristite svoj M roštilj kao peć, što je idealno za pripremu kolača, hleba, pice i drugih jela koja zahtevaju indirektnu toplotu.

ConvEGGtor M je napravljen od visoko kvalitetne keramike koja je otporna na visoke temperature i omogućava ravnomerno raspoređivanje toplote po celoj površini roštilja.

Ovaj materijal takođe omogućava da se hrana priprema sa minimalnim korišćenjem ulja, što je idealno za one koji žele da pripreme zdrave obroke.

Ovaj konvektor se jednostavno postavlja i uklanja, što znači da možete brzo prebaciti sa direktnog na indirektno roštiljanje i obrnuto.

Njegova jedinstvena konstrukcija vam omogućava da koristite svoj M roštilj na različite načine, u zavisnosti od vrste jela koja pripremate.

Brend: Big Green Egg

Kompatibilnost: Big Green Egg M roštilj

Materijal: keramika

Dimenzije (DxŠxV): 36x36x8 cm

Boja: bež 

 

 

 

 

ID Oglasa: #151951749
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.