slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Makaze-secka za pecenje LUX 500SPECIAL 2u1

Kontakt

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
2.893
28
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Inoxmen
Član od 08.01.2010.
Svi oglasi
Model: "LUX 500 SPECIAL 2u1" 
Dva identicna modela sa plasticnim ili inox postoljem.
Profesionalna automatska secka za pecenje sa dvodelnim postoljem na dva nivoa. Leva polovina stola u visini ostrica nozeva omogucava lakse rukovanje. Meso se levom rukom gura ka zoni secenja i odresci padaju u tacnu koja se nalazi na  desnoj polovini postolja. Dimenzije poliuretanskog postolja (specijalna cvrsta plastika) su 44x30cm i 56x30cm. Ove dve plasticne ploce pricvrscene su na prohromsku konstrukciju od profila 20x20mm. Sve to cini jednu cvrstu i kompaktnu celinu. Masina je masivna i iznosi 20kg. Cetiri gumene nogice osiguravaju dobro prijanjanje na radnom stolu bez klizanja.

- Rukovanje masivnim nozevima dodatno pomaze posebna opruga koja ujedno i stiti u radu jer onemogucava da noz slucajno padne i posece ruku.  
- Opruga ima mogucnost podesavanja svoje jacine i to u dva rezima, u prvom "neutralnom rezimu" pruza taman toliki kontra otpor da neutralise silu gravitacije na gornjem nozu tj. rucici. Gornjoj ostrici onemogucava da sama padne tj. ide ka dole, a isto tako nece ni sama nehotice skociti u vis. Gornji noz ostaje u polozaju u koji ga ostavite. U "rezimu dva" opruga pruza veci otpor prilikom povlavenja poluge ka dole za oko 30%. Tada gornja ostrica sama ima teznju da se podize. Vi rucicu gurate na dole, a kada je pustite sama se vraca gore u pocetni polozaj.  
- Kocnica tj. granicnik na prednjoj strani nozeva "saragjuje" sa oprugom i limitira kretanje nozeva u otvorenom polozaju.  
-Svi elementi na masini su od prohroma.  
-Granicnik na zadnjem delu takodje limitira polozaj nozeva u sklopljenom polozaju i ima dodaznu funkciju da cuva ostricu od habanja (ostrica ne dodiruje "metal na metal").  
-Dobro uparena seciva omogucavaju lako i brzo rukovanje sa preciznim rezanje komada mesa bez guzvanja i "zvakanja" kozure. Lepo dekorisani odresci potsecaju na bajadere.  
ozevi dobro upareni ostri kao zilet lako seku tanak list hartije. . . Makaze za secenje mesa i pecenja u vise dimenzija 30, 50, 70 cm (korisna duzina ostrice).   
Debljina materijala je 10mm.   
Sirina seciva je 60,80 ili 100mm.   
Nazubljena donja ostrica radi lakseg secenja i da meso nebi isklizalo iz celjusti.   
Makaze od celika ili opciono od prohroma ( prehrambeni inox C4580, C4573 ne rdjajuci).   
Makaze su pricvrscene za svoje drveno postolje. Zgodne za domacinstvo, za slave, rodjendane, jednostavo, lako i brzo rukovanje, kod secenja nema kidanja mesa niti sitnih i smrskanih  kostiju . Traju dugo i kupuju se jednom.   
Kontakt
Viber 0612243125.  
Dimenzije noza su 500x100x10mm.
Video test na YOUTUBE:

1. https: //youtu. be/K4Js0DV-IJk
2. https: //youtu. be/RFDAYylztpU
3. https: //youtu. be/Z7t3AsDvX64
5. https: //youtu. be/qsn0A301K48
6. https: //youtu. be/ESgggsDtYnQ
7. https: //youtu. be/uPV7qtbftuk
8. https: //youtu. be/9RT8_mDATSU
9. https: //youtu. be/eNV1N21
ID Oglasa: #70126270
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.