slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Plinski roštilj Tarrington Paxton sa rešoom- CRVENI

49.990 din

Kruševac
Novo
89
2
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Gasiks online
Član od 07.12.2020.
Svi oglasi

Plinski roštilj Tarrington Paxton sa rešoom- CRVENI za sve ljubitelje roštilja koji cene kvalitet i funkcionalnost. Kompaktan, elegantan i svestran. Izrađen je od čelične konstrukcije, obložene prahom, sa velikom emajliranom rešetkom za roštilj od livenog gvožđa, dimenzija 62 cm x 45 cm. Ovaj roštilj nudi veoma široki spektar mogućnosti pripremanja hrane na roštilju.

Plinski roštilj Tarrington Paxton sa rešoom- CRVENI poseduje četiri točka, koji Vam olaksavaju prenošenje roštilja. Veoma praktično rešenje za pripremanje hrane i uživanje sa prijateljima u Vašoj bašti ili dvorištu.

Ovaj fantastični roštilj opremljen je brojnim praktičnim karakteristikama. Poseduje  pouzdani sistem piezo paljenja, kao i poklopac sa integrisanim termometrom. Kvalitetu doprinose i tri visokokvalitetna gorionika, koji su izrađeni od nerđajućeg čelika, jačine 3, 5 kW.

Bočni gorionik rešoa jačine 3, 0 kW doprinosi svestranosti ovog roštilja. Ovaj rešo poseduje rešetku dimenzija 58 cm x 19 cm.

Sa ovim roštiljem i njegovim fantastičnim gorioncima pripremaćete hranu neodoljivog ukusa. Zahvaljujući praktičnom integrisanom stolu za skladištenje, uvek će Vam sve biti na dohvat ruke.

Poseduje skladište za plinski bocu.

Koristi regulator pritiska 1, 5 kg 30 mbar, koji nije uključen u cenu.

Karakteristike proizvoda:

  • Elegantna čelična konstrukcija sa četiri točkića
  • Emajlirana grill rešetka od livenog gvožđa, dimenzija 62 cm x 45 cm
  • Poseduje tri gorionika jačine 3, 5 kW
  • Bočni rešo, sa gorionikom jačine 3, 0 kW
  • Maximalna potrošnja plina iznosi 986 gr/ h
  • Dimenzije roštilja 127 cm širina, 60 cm dužina, 116 cm visina
  • Težina roštilja iznosi 35 kg

BESPLATNA DOSTAVA!

 

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

ID Oglasa: #164990375
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.