slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Rostilj Prakticni Rostilj za kampovanje ROŠTILJ

2.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
116
8
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Rostilj

Rostilj za kampovanje piknik

Rostilj

Pažljivo osmišljen, ROŠTILJ je idealan roštilj za sve koji žele da uživaju u preukusnom roštilju u svom dvorištu ili na pikniku. Ovaj mini roštilj ima prečnik od 36cm i dolazi u crno/crvenoj boji, što ga čini ne samo praktičnim, već i atraktivnim dodatkom za svaku prostoriju na otvorenom.

Dimenzije :44x40x52

Kvalitetan materijal i dizajn

ROŠTILJ je izrađen je od visokokvalitetnog metala, što ga čini vrlo izdržljivim i dugotrajnim. Ova vrsta roštilja je posebno dizajnirana da omogući ravnomerno pečenje hrane, bez obzira na to jeste li iskusni majstor roštilja ili početnik.

Jednostavan za korišćenje

Kao što nam ime sugerira, ROŠTILJ je kompaktan roštilj koji je jednostavan za korišćenje. Sa rešetkom koja dolazi uz roštilj, možete jednostavno postaviti hranu i izbegavati da se ona zalepi na površinu roštilja. Bez obzira da li kuvate meso, povrće ili ribu, ovaj roštilj će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate i zadovoljstvo svojih gostiju.

Savršen za piknik

Roštilj je savršen za piknike sa porodicom i prijateljima ili za uživanje na terasi. Možete ga lako prenositi i postaviti bilo gde želite. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, možete ga lako staviti u gepek automobila ili ga jednostavno poneti sa sobom u park ili na obližnju plažu. Uživajte u ukusnom roštilju bilo gde i u bilo koje vreme!
ID Oglasa: #164294059
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.