slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Rostilj prenosni

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
478
7
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Višenamenski prenosni roštilj za kamping, porodično okupljanje Materijal: rostilj od nerđajućeg čelika Veličina: 44 * 29 * 36,5 cm Veličina presavijanja: 47 * 25 * 49 cm Primjenjiv broj: oko 4 osobe Područje primjene: vanjski roštilj, roštilj na ugalj.
Istaknute karakteristike proizvoda: Jednostavno postavljanje i uklanjanje i lako čišćenje. montaža se može završiti za manje od 3 minuta, a demontaža za samo 1 minutu Dizajn mrežice na žaru - materijal od nerđajućeg čelika, glatka površina, otpornost na visoke temperature. Dizajn Air Vent - Karakteristike poput ventilacionih otvora na oba kraja rešetke koji omogućuju pravilno podešavanje i kontrolu temperature. Prikladan dizajn - dizajn sklopivog roštilja ostavlja dovoljno prostora za vaš drugi prtljag, putovanja ili kampovanje.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
Možete pogledati ceo asortiman u rubrici "svi oglasi"


Nikola:064/074 20 45
ID Oglasa: #114578450
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.