slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sečka za meso "LUX 450 KA" prohrom

Kontakt

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
25
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Inoxmen
Član od 08.01.2010.
Svi oglasi
 Nema nista lepse od  estetski lepo servirane hrane na trpezi. . .    Da li Vam je dosta napornog secenja  pecenja, improvizovanim alatom, sa puno smrskanih koscica i iskidanim  mesom? Ne dozvolite da to kvari prijatnu atmosferu na Vasoj proslavi ili pikniku sa prijateljima. . .    lmamo resenje za Vas!    Upravo stize NOVI model:    Precizna i veoma ostra!  Pecenje sa raznja za trenutak pretvori u bajadere na Vasoj trpezi.  Prijatno!
Model: "LUX 450KA 2u1"
Dimenzije noza 450mm, nazubljena sečiva.

Otkrijte savršenstvo rezanja s našim stonim makazama za meso.
Tražite najbolji alat za rezanje mesa koji kombinira vrhunsku preciznost, trajnost i estetiku? Naše stone makaze za meso su odgovor na vaše potrebe!
Visoka preciznost rezanja: Naše makaze su izrađene s neverojatnom preciznošću kako bi svaki rez bio besprekoran. Bez obzira rezali li filet ribe, sočni odrezak ili piletinu, naše makaze će vam pružiti rezultate kakve zaslužujete.
Napredna Tehnologija:
Naša tehnologija rezanja postavlja nas na sam vrh industrije. Kombinirajući visokokvalitetni inox s inovativnim tehničkim rješenjima, naše makaze osiguravaju jednostavno i učinkovito rezanje bez napora.
Izdržljivost koja traje:
Kvalitet materijala i izrada jamče dugotrajnu izdržljivost. Naš inox je otporan na koroziju i lako se čisti, čime vam pruža alat koji će trajati godinama.
Atraktivan Dizajn:
Naše stone makaza za meso ne samo da je funkcionalna, već i estetski privlačna. Njen savremeni dizajn dodaje eleganciju vašoj kuhinji i čini je savršenim poklonom za ljubitelje kulinarske umetnosti. Cena naših makaza možda je malo viša od konkurencije, ali vrijedi svake investicije. Razmislite o tome kao o dugoročnom ulaganju u svoje kulinarsko iskustvo i kvalitetu obroka koje pripremate. Kada koristite naše stone makaze za meso, osećat ćete razliku svaki put.
Nemojte se zadovoljiti manje kada možete imati najbolje. Kupite naše stone makaze za meso danas i doživite razliku u rezanju!

Kontakt telefon:   061 22 43 125
Video na linku:
https: //youtu. be/etPQSb7fkxs? feature=shared
ID Oglasa: #165952981
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.