Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Crveni Japanski Javor - Acer palmatum 'Atropurpureum'

2.000 dinFiksno

Bečej
268
9
juče
Eurogarden online
Član od 11.08.2016.
Svi oglasi

Očaravajući Crveni Japanski Javor (Acer palmatum 'Atropurpureum') - biljka koja će obojiti vaš vrt svojim prelepim lišćem!  

 

Cena: 2000
Visina: ~60cm
Saksija: Ø22cm

 

☎ 063/687080 ili kp poruka

Posetite Nas❤️
Eurogarden
08.00-18.00 Po-Su
Petefi Šandora 162, Bečej

 

Minimalna porudžbina iznosi 1000din. Imate mogućnost da kreirate porudžbinu sa različitim artiklima i cenovnim kategorijama. Ukoliko želite da kupite proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma, možete ih direktno nabaviti u našem rasadniku.

 

Crveni Japanski Javor oduševljava svojim izuzetno dekorativnim lišćem koje se ističe predivnom crvenom bojom tokom cele godine. Njegova široka, raširena krošnja stvara senku i udobnost u vašem dvorištu ili vrtu. Ova biljka donosi poseban šarm u vaš prostor!  

Preferira blago senovita mesta i dobro drenirano zemljište.   Redovno zalivanje tokom letnjih meseci i pravilno đubrenje doprinose očuvanju lepote lišća. Važno je i redovno orezivanje kako bi se održala željena forma biljke. Uz pravilnu negu, Crveni Japanski Javor će vas oduševiti svojom lepotom dugi niz godina!  

Crveni Japanski Javor unosi posebnu atmosferu u svaki vrt svojim prelepim crvenim lišćem. Njegova dekorativnost čini ga omiljenim izborom za uređenje bašti i dvorišta širom sveta.  

Oplemenite Vaš Vrt uz Crveni Japanski Javor i Uživajte u Njegovoj Lepoti!

 

 

ID Oglasa: #165066870
Informacije

Eurogarden Rasadnik

☎ 063/687080 ili kp poruka

fb stranica: @eurogardenr

Šaljemo brzom poštom.

 

Eurogarden rasadnik ne moze da utice na kvalitet transporta, nege, i odrzavanja kupljenih biljaka i spram toga ne odgovara za biljke od momenta kada napuste nas rasadnik.

 

https: //novi. kupujemprodajem. com/eurogarden/svi-oglasi/1194653/1

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.