slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kampanula - Campanula portenschlagiana

200 din

Novi Sad
1.207
47
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rasadnik Ema
Član od 07.04.2010.
Svi oglasi

Campanula portenschlagiana je prelepa trajnica koja dostiže visinu u vreme cvetanja 20-30 cm. Biljka se širi 30-40 cm. Cvetovi su cevasti, u obliku zvončića, ljubičaste boje i pojavljuju se u aprilu. Kao i ostale vrste perena, tako i campanula cveta 2-3 meseca u toku godine.   Ovoj biljci odgovara sunčano ili polusenovito mesto. Najčešće se sadi u kamenjarima u kombinaciji sa drugim trajnicama, kao bordura uz staze, ali i u žardinjerama. Veoma lepo izgleda i kao cvetna podloga, npr. sadnjom oko ruža dobija se veoma dobar efekat. Nakon cvetanja orežite biljku kako bi zadržala kompaktan oblik. Ukoliko budu veoma hladne zime dešava se da potpuno izgubi list, ali će se na proleće biljka ponovo obnoviti.


U ponudi sadnice u saksiji precnika 11cm.

 

Rasadnik Ema je registrovano poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi proizvodnjom i prodajom ukrasnih baštenskih sadnica.

ID Oglasa: #141245109
Informacije

Kontaktirajte nas pre poručivanja da bi smo proverili da li sve sadnice imamo na stanju.

 
Besplatna dostava za Novi Sad, za porudžbine veće od 2000rsd.

Moguće je i lično preuzimanje u rasadniku u BUDISAVI (18km od NS), uz prethodnu najavu.

 
Šaljemo PostExpressom, bez saksija. Najmanji iznos porudžbine koji šaljemo je 1000rsd.

 

FB stranica @rasadnikema

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.