slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kovrdžava vrba - Salix matsudana

1.800 din

Novi Sad
1.516
45
pre 6 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rasadnik Ema
Član od 07.04.2010.
Svi oglasi

Salix matsudana je brzorastuća vrba poznatija i kao kovrdžava vrba. Visinu koju može da dostigne je 10 m. Veoma je poznata po svojim izvijenim i kovrdžavim granama koje dolaze do izražaja u zimskom periodu nakon opadanja lišća. Listovi Salix matsudana su takođe blago izuvijani, svetlo zelene boje sa lica i bledo zelene boje sa naličja.

U jesenjem periodu boja lista dobija zlatno žute nijanse i drvo izgleda jos atraktivnije. Kora Salix matsudanaje braon boje,  ispucala kod obraslih biljaka dok su mlađe grane i mlađe biljke sa veoma nežnom, glatkom korom.

Salix matsudana za razvoj zahteva vlažna, plodna i dobro drenirana zemljišta na lokalitetima uz značajnu izloženost suncu. Salix matsudana je pogodna za pojedinačnu sadnju ili sadnju u grupama. Izuzetno je atraktivnog izgleda ukoliko se sadi na područijima sa izraženim strmim kosinama.

U ponudi sadnice visine oko 150cm po 1800rsd, cija je kupovina moguca iskljucivo u rasadniku.   Kolicina je ogranicena.  

 

Rasadnik Ema je registrovano poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi proizvodnjom i prodajom ukrasnih baštenskih sadnica.

ID Oglasa: #137289179
Informacije

Kontaktirajte nas pre poručivanja da bi smo proverili da li sve sadnice imamo na stanju.

 
Besplatna dostava za Novi Sad, za porudžbine veće od 2000rsd.

Moguće je i lično preuzimanje u rasadniku u BUDISAVI (18km od NS), uz prethodnu najavu.

 
Šaljemo PostExpressom, bez saksija. Najmanji iznos porudžbine koji šaljemo je 1000rsd.

 

FB stranica @rasadnikema

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.