slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ruze - sadnice ruza (stablasice, cajevke, polijante, mini)

120 din

Trstenik
29.788
329
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Milutinovic
Član od 22.11.2014.
Svi oglasi
SVE RUŽE SU PRODATE ZA PROLEĆNU SEZONU, SADA JE MOGUĆE SAMO PORUČIVANJE ZA JESENJU.

Ulepšajte vaše dvorište kvalitetnim sadnicama ruža i kupujte od proizvodjača, a ne od trgovaca koji vam ne mogu dati potrebne instrukcije za negu i održavanje istih.

Rasadnik Milutinović - "Fruits &Roses" se već duži niz godina bavi kalemarstvom (preko 20 god. ) I ove godine, kao i svake prethodne, u ponudi će biti sadnice ruža proverenog kvaliteta, različitih veličina i boje cveta. Mnogobrojne mušterije koje su saradjivale sa nama su prezadovoljne našim ružama i podršci koju pružamo, jer smo uvek tu da damo potrebne savete za negu sadnica.

Na oglasu su realne slike sadnica ruža iz naše proizvodnje, nisu skidane sa Interneta, kao ni obrađivane u nekom photo editoru ( Photoshop i sl. )

Ove godine , u ponudi su sledeće sadnice ruža:

Čajevke - 120 din.

Mnogocvetnice - 120 din.

Penjačice - 120 din.  

Jednobojne stablašice - 600 din:

Dvobojne stablašice - 600 din:

Na slikama u oglasu možete videti sve sadnice koje su u prodaji. Na slikama je prikazan cvet sorte ruže kao i njeno ime, tako da lakše možete poručiti željenu sortu ruže.

Izgled ruža, kao i kvalitet se vidi na datim slikama (na slikama nisu prikazane baš sve sorte ruža, zbog ograničenja sajta na 10 fotografija). Sve sadnice koje se prodaju su I klase. Sadnice se mogu slati u rinfuzu, a mogu se i spakovati u odgovarajuću ambalažu (kesa i slika) za dalju prodaju, s tim što bi cena sadnice bila za 10 din. uvećana. Za svaku poslatu sadnicu, garantuje se tačnost poručene sorte.

Takode, u ponudi imamo i sadnice voca, i to:   Šljiva, Trešnja, Višnja, Kajsija. (pogledajte i moje ostale oglase, tu možete sve videti).

Roba se može preuzeti licno (dolazak na kućnu adresu) ili se može slati putem kurirskih službi (AKS Express, BEX, Post Express… ).

Katalog svih sadnica koje prodajemo šaljemo na e-mail po zahtevu.  

Za više informacija slobodno kontaktirajte.  
Tel: 062 155 7041 - Viber, WhatsApp.  
ID Oglasa: #65444387
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.