slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ruze stablasice (stubaste ruze)

500 dinZamena moguća

Trstenik
Dostupno odmah
41.603
287
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Milutinovic
Član od 22.11.2014.
Svi oglasi
Ulepšajte vaše dvorište kvalitetnim sadnicama ruža i kupujte od proizvodjača, a ne od trgovaca koji vam ne mogu dati potrebne instrukcije za negu i održavanje istih.

Rasadnik Milutinović - "Fruits &Roses" se već duži niz godina bavi kalemarstvom (preko 20 god. iskustva). I ove godine, kao i svake prethodne, u ponudi su sadnice ruža proverenog kvaliteta, različitih veličina i boje cveta. Mnogobrojne mušterije koje su saradjivale sa nama su prezadovoljne našim ružama i podršci koju pružamo, jer smo uvek tu da damo potrebne savete za negu sadnica.

Na oglasu su realne slike sadnica ruža iz naše proizvodnje, nisu skidane sa Interneta, kao ni obrađivane u nekom photo editoru ( Photoshop i sl. )

U ponudi su sledece stablašice:  
JEDNOBOJNE STABLAŠICE - 500 DIN.
DVOBOJNE STABLAŠICE - 500 DIN.

U prilogu oglasa se nalaze slike sa prikazanim izgledom ruža kao i sa njihovim imenom. Takodje je i navedeno koja je padajuća, a koja loptasta.   Prilikom poručivanja potrebno je navesti samo ime ruže.  

Za svaku kupljenu sadnicu, garantuje se tačnost poručene sorte.  

Takode, u ponudi imamo i ruže čajevke, polijante i mini, kao i sadnice voca, i to:   Šljiva, Trešnja, Višnja, Kajsija. (pogledajte i moje ostale oglase, tu možete sve videti).

Roba se može preuzeti licno (dolazak na kućnu adresu) ili se može slati putem kurirskih službi (AKS Express, BEX, Post Express… ).  

Katalog svih sadnica koje prodajemo šaljemo na e-mail po zahtevu.  

Takodje u ponudi su i zaštitne ograde za ruže stablašice, koje, pored toga što ulepšavaju samu sadnicu, dodatno osiguravaju stablo od eventualnog loma ili od kućnih ljubimaca koji imaju običaj da grizu stablo.   Dizajn ograde kao i boja se mogu birati. Moguća je izrada ograde i od inox materijala. Cena ograde je 3000 din. po kom. Ograda se brzo montira.

Za više informacija slobodno kontaktirajte.  
Tel: 062 155 7041 - Viber, WhatsApp, Tel.
Rasadnik F&R Milutinovic
ID Oglasa: #65999055
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.