slika
1 od 1

Šarena trava Carex frosted curls 20 25 cm

700 din

Beograd | Palilula
55
1
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
ASC Garden
Član od 16.01.2012.
Svi oglasi
 Šarena trava Carex frosted curls 20-25 cm

Slika je informativnog karaktera

U ponudi sadnica visine 20-25cm u saksiji od 1/2-1 litre.

Šareni kareks je najčešće korišćena trava u dekoraciji eksterijera. Uvek je dekorativna i elegantna, interesantne teksture i okruglaste forme. Listovi su izduženi, povijeni ka zemlji, sjajno zeleni sa karakterističnom zlatnom prugom po sredini i zelenim obodom. Odlično uspeva na suncu i u polusenci. Često se koristi za formiranje šarenih bordura, oko stubastih formi drveća ili dekorativnih sadnica na štapu. Veoma je izdržljiva i otporna čak i na veoma niske temperature

Dragi kupci,

Srdačno vas pozivamo da posetite ASC Garden na adresi Pančevački put 86, Beograd. Očekuje vas širok asortiman vrhunskih proizvoda i usluga u našem vrtu. Bilo da tražite biljke za uređenje vašeg doma, savete o baštovanstvu ili želite da pronađete idealni poklon za voljenu osobu, ASC Garden je tu da vam pruži kvalitetno iskustvo.

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 8:00 - 18:00
Subota: 08:00 - 15:00

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: 063224412
Ili na nasem sajtu Asc garden.

Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju da vam pomogne u odabiru i pruži informacije o održavanju biljaka. Posetite nas i otkrijte šta sve možemo ponuditi kako biste unapredili vaš prostor i stvorili predivan vrt.

Radujemo se vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,
ASC Garden Team
ID Oglasa: #162178175
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.