slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sofora - Sophora japonica

550 din

Aleksandrovac
271
5
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nenad
Član od 11.05.2010.
Svi oglasi

Sofora - Sophora japonica

Dekorativna vrsta koja se istice svojom gustom, tamnozelenom krosnjom i zuckastobelim cvetovima. Posebno su dekorativne visece mahune, koje se zadrzavaju dugo na granama. Brzorastuca vrsta, moze da podnese zasenu, ne bira zemljiste, otporna na susu i dobro raste u gradskim uslovima. Koristi se pojedinačno, u grupama i drvoredima.

Sofora je vrlo medonosno drvo koje cveta u avgusta i pocetkom septembra i toliko je medonosna da je pcele posecuju od ranih jutarnjih casova pa sve do sumraka, pa cak posecuju i opale cvetove na zemlji. Sofora raste dosta visoko i preko 20 metara , ali moze da se kroji i da se formira kruna po zelji.

U ponudi su sadnice poizveden iz ovogodišnjeg sejanja (2023. ) trenutne visine izdanaka 20-40 cm. posađene u folija saksije.

 

Sadnice šaljem kurirskom službom, uspešno. Placanje pouzećem ili preko žiroračuna. Troškove slanja snosi kupac.

ID Oglasa: #155404249
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.