slika
slika
slika
1 od 3

Zova sadnice

350 din

Ivanjica
320
26
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Bela Breza
Član od 27.03.2011.
Svi oglasi

Stari Prusi su verovali da njihov bog Kait živi pod drvetom zove. Zova se koristi u lečenju prehlade, bronhitisa, kašlja, gripa, upale pluća, jake kijavice, teškog disanja, astme, kod početne tuberkuloze, šećerne bolesti, reumatskih oboljenja. U zimsko doba kada se drvo zove osuši na njemu se stvara gljiva koja se zove Judino uho koja je izuzetno lekovita. Zove se tako jer podseća na ljudsko uho, a po verovanjima Juda se obesio o drvo zove. Gljiva se koristi kao lek za poboljšanje krvotoka, kao i kod krvarenja. Smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi.

Cena se odnosi na sadnice zove visine oko 1m, sadnice visine oko 1,5m nudimo po ceni od 500d i sadnice visine oko 2m imaju cenu od 1000d. Sadnice dobro upakovane, ustrecovane saljem kurirskom sluzbom svima vama koji niste u mogucnosti da ih licno preuzmete. Nezadovoljnom kupcu saljem drugu sadnicu ili vracam novac.

ID Oglasa: #161846850
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.