slika
slika
1 od 2

[x] Lapidaria margaretae / 20 semenki

275 din

Beograd | Zvezdara
Dostupno odmah
607
21
pre 4 dana
Mirjan
Član od 28.02.2013.
Svi oglasi

Sinonimi: Mesebrianthemum margaretae, Argyroderma margaretae, Dinteranthus margaretae, Argyroderma roeatum. Listovi su zaobljeni, trouglasti, svetlo zelene, sivo-zelene boje. Cvetovi su solitarni, oko 5 cm u precniku. Lako se gaji. Zemljiste treba da bude sa dobrom drenazom. Treba je drzati na mestu sa dosta svetlosti. Brze rastu ako su na toplom mestu. Tokom bas toplih meseci ulazi u period mirovanja i tada treba izbegavati zalivanje. Moze da izdrzi temepraturu i do -4, ali kraci period i samo ako je zemljiste suvo.

CENA:  
20 semenki Lapidaria margaretae = 275 din

 

NAPOMENA: Ovo seme je jako sitno, skoro kao prašina!  Izgledace kao da ste kupili praznu kesicu semenki. Ne porucujte ukoliko imate problem da se snadjete sa jako sitnim semenkama.

 

 

ISPORUKA i PLAĆANJE:

  1. Preporučeno pismo - uplata na tekući račun pre slanja plus 100din za poštarinu
  2. Vrednosnim pismom - plaćate prilikom preuzimanja plus poštarina 200 dinara
  3. Post express pouzećem - plaćate kuriru prilikom dostave plus 400 dinara za poštiranu

POPUSTI za vece porudzbine:

  • 1500 dinara ili vise = 10% popusta
  • 3000 dinara ili vise = 15% popusta
  • 5000 dinara ili vise = 20% popusta

 

Lična dostava ili preuzimanje u gradu NIJE MOGUĆE. Molim vas bez predloga za nalaženje u gradu, dolaženje kod mene kući i slično.  

ID Oglasa: #53619476
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.