slika
slika
slika
1 od 3

Lithops mix 50 / 100 semenki

250 din

Beograd | Zvezdara
Dostupno odmah
1.549
51
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Mirjan
Član od 28.02.2013.
Svi oglasi

Svaki litops ima karakteristicne potrebe, i ukoliko uradite sve kako treba oni ce porasti do svog maksimuma. Spororastuci su. Najbolje rastu na nekom pescanom, mineralnom supstratu sa dobrom drenazom. Ne zahtevaju puno vode, inace ukoliko se previse zalivaju epidermis moze da im ispuca. Posle cvetanja prestati sa zalivanjem. Poceti kada se stari listovi potpuno isuse (mart, april). Tokom leta izmedju zalivanja dozvoliti supstratu da se posusi. Treba im dosta svetla. Tokom zime ih drzite na nekom mestu koje dosta osvetljeno, a tokom leta u blazoj senci.   

CENA:  
50 semenki Lithops mix = 250 din
100 semenki Lithops mix = 450 din

 

NAPOMENA: Ovo seme je jako sitno, skoro kao prašina!  Izgledace kao da ste kupili praznu kesicu semenki. Ne porucujte ukoliko imate problem da se snadjete sa jako sitnim semenkama.

 

 

ISPORUKA i PLAĆANJE:

  1. Preporučeno pismo - uplata na tekući račun pre slanja plus 100din za poštarinu
  2. Vrednosnim pismom - plaćate prilikom preuzimanja plus poštarina 200 dinara
  3. Post express pouzećem - plaćate kuriru prilikom dostave plus 400 dinara za poštiranu

POPUSTI za vece porudzbine:

  • 1500 dinara ili vise = 10% popusta
  • 3000 dinara ili vise = 15% popusta
  • 5000 dinara ili vise = 20% popusta

 

Lična dostava ili preuzimanje u gradu NIJE MOGUĆE. Molim vas bez predloga za nalaženje u gradu, dolaženje kod mene kući i slično.  

ID Oglasa: #53970194
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.