slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Balkonska tenda Vertikalna tenda Zaštita od vetra bočni sli

9.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
3.002
54
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

dostava 550din Novo u kutiji Balkonska tenda Vertikalna tenda Zaštita od vetra bočni slijepi zaslon za privatnost sa ručicom poliester + aluminij siva 140 x 250 cm Detalji o proizvodu Materijal Poliester, Aluminijum Boja Siva Veličina D140 x V250 cm Brand Sunčano Težina artikla 3.1 kilograma 

  • Čuva vas hladnim i sjenkovitim: Naš vanjski suncobran idealan je za verande, terase, palube i druga područja vašeg doma okrenuta suncu, omogućavajući vam da se opustite i uživate u prekrasnom vremenu bez prevladavanja vrućine.
  • Prozračna tkanina: Lagana tkanina je prozračna.
  • Izdržljiva: Ova tenda je pogodna za sve vremenske uslove i otporna je na buđ i gljivicu.  Mehanizam sa opružnim valjcima za teške uslove rada omogućava glatko otvaranje i zatvaranje.
  • Svestrana zaštita: Ljudi i namještaj su zaštićeni od jakih UV zraka.
  • Lako se sklapa: Tenda dolazi sa nosačima za zid ili plafon.

Ako tražite ekran za privatnost otporan na vremenske uvjete za vaš zimski vrt, sjenicu ili drugi vanjski prostor, imamo nešto za vas: Ova vertikalna tenda iz Homcoma je idealno rješenje za poluotvorene prostorije.  Vertikalna tenda od poliestera sa PU premazom je vodootporna i izdržljiva.  Aluminijski valjak i metalna poluga čine vertikalnu tendu lakim za odmotavanje i kotrljanje.  Robusno aluminijumsko kućište može izdržati čak i teške vremenske uslove i pruža vam dugoročnu uslugu.

Opis:

Štiti od laganog povjetarca i pruža hlad. Napravljen od 280 g/m² poliestera sa PU premazom, vodootporan i može se smotati kada se ne koristi.  Pogodno za poluotvorene prostore i vanjsku upotrebu.  Može se pričvrstiti na zid ili plafon.

Tehnički podaci:

Materijal: Aluminijum, 280 g/m² poliester;  boja: Siva. Ukupne dimenzije: D140 x V200 cm.  Veličina aluminijumske rolne: prečnik 3,8 cm x dužina 134 cm.

Sadržaj kutije:

1 x roletna, 1 x uputstvo za sastavljanje (engleski jezik nije zagarantovan).

ID Oglasa: #143362002
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.