slika
slika
slika
slika
1 od 4

Gazebo metalna tenda 3x4 Belize

25.900 din

Kragujevac
Novo
Dostupno odmah
15.598
292
pre 3 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Garden trade
Član od 23.09.2013.
kp izlog


Gazebo metalna tenda 


Gazebo metalna tenda Belize je tenda sa duplim krovom i bočnim stranama, čije dimenzije iznose 296 × 396 × 270cm, a materijal od koga su izrađeni krov i bočne strane je izuzetno kvalitetni poliester. Udobnost i uživanje uz jedan ovakav proizvod je zagarantovan.

Elitni izgled ovakve tende zadovoljiće zahteve i onih najzahtevnijih kupaca i svako njihovo očekivanje dok će se tenda uklopiti uz svaki eksterijer i ispuniti prazan prostor u vašem dvorištu na najbolji mogući način.

  • Karakteristike: Brend: Gazebo
  • Oznaka modela: Belize
  • Tenda sa duplim krovom i bočnim stranama
  • Dimenzija: 296 × 396 × 270cm
  • Dimenzija metalnog profila: dia. 38 mm
  • Materijal krova: 220 g poliester
  • Materijal bočnih strana: 160 g poliest


Svi proizvodi su Originalni, Novi i Fabrički Upakovani! UŽIVO IZGLED TENDE JE SLIKA BROJ 2i3, prva slika je samo ILUSTRACIJA!

Kod nas mozete pronaci sve iz Villager i Agromarket ponude, kao sto su elektricni i akumulatorski alati , uredjaji i masine za odrzavanje dvorista i baste, bastenski namestaj , bazene kao i dodatnu opremu. Za sve informacije mozete poslati poruku.

ID Oglasa: #108960305
Informacije

Garden Trade je registrovana internet prodaja. Svi proizvodi su novi, originalni u fabričkom pakovanju. Celokupnu ponudu možete pogledati klikom na KP izlog. Za najbolju komunikaciju pošaljite poruku sa oglasom koji Vas zanima. Proizvode šaljemo putem Aks, DeExpres i Bex službi. Garancija za tehničke uređaje je od 2 do 3 godine zavisno od proizvođača

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.