slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Narandzasti Pravougaoni Suncobrani Za Terase NEMACKA

55 €

Čačak
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 13 dana
Veljko T
Član od 19.04.2024.
Svi oglasi

Uživajte u udobnosti i zaštiti od sunca sa našim vrhunskim pravougaonim suncobranom,  čiji je kvalitet bez premca, proizveden u srcu nemačke preciznosti. Naš suncobran nudi savršenu kombinaciju izdržljivosti i funkcionalnosti. Platno je izrađeno od posebno jakog i otpornog materijala, pružajući vam pouzdanu zaštitu od vremenskih uticaja, bilo da je reč o suncu, vetru ili kiši. Vaša udobnost je na prvom mestu, a naš suncobran će vam pružiti mir i zaštitu na terasi, balkonu ili u dvorištu. Sa posebno delotvornom UV-zaštitom, naš suncobran garantuje vašu sigurnost i udobnost tokom boravka na otvorenom prostoru, uz zaštitni faktor 80 prema UV standardu 801

Pravougaoni oblik našeg suncobrana savršeno se uklapa u vaš prostor, čineći ga idealnim rešenjem za balkone i terase. Stabilna čelična konstrukcija garantuje čvrstoću i dugotrajnost, dok su dimenzije od približno 210 x 140 x 168–248 cm (D x Š x V) savršeno prilagođene vašim potrebama.

Dodatna funkcionalnost dolazi u obliku mogućnosti nagiba u 3 položaja (-30° / 0° / +30° ), omogućavajući vam da prilagodite senku prema vašim željama i potrebama. Varijabilno podesiva visina od približno 168–248 cm pruža dodatnu fleksibilnost, čineći naš suncobran savršenim izborom za svaki prostor.

Dostupan u elegantnim bojama - siva, bež i plava, naš pravougaoni suncobran će ne samo da zadovolji vaše potrebe za zaštitom od sunca, već će i uneti dozu stila i elegancije u vaš prostor.  
Osetite nemački kvalitet i osigurajte sebi suncobran koji će vas pratiti godinama unapred. Nabavite ga odmah i uživajte u savršenom spoju komfora, sigurnosti i stila na otvorenom prostoru!

Suncobran sadrzi:  


*Stalak za suncobran 
* Suncobran sa platnom
* Zastitna kesa 

Dimenzije suncobrana: 210 x 140 x 168–248 cm (D x Š x V)

 Boje: Siva, Plava, Narandzasta, Bez

Napomena: postolje za suncobran nije ukljuceno u ponudu 


Za vise informacija pozvati na broj telefona 0631780287

ID Oglasa: #165981663
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.