slika
1 od 1

Karburator trimer Husqvarna 232R 235R 225R Willtek

2.560 din

Kikinda
Novo
86
2
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Karburator za trimere Husqvarna modele 232R, 235R, 225R od Willtek Tajvan je ključni deo sistema koji omogućava optimalan rad vašeg trimera. Willtek Tajvan je prepoznat po proizvodnji visokokvalitetnih rezervnih delova, uključujući karburatore, kako bi se osigurala pouzdanost i dugotrajnost.

Osnovne karakteristike karburatora:

  • Kompatibilnost sa modelima: Ovaj karburator je specifično prilagođen za upotrebu sa trimera Husqvarna, uključujući modele 232R, 235R i 225R. Precizan dizajn omogućava savršeno uklapanje i optimalne performanse sa navedenim modelima.
  • Proizvođač - Willtek Tajvan: Willtek Tajvan je renomiran proizvođač rezervnih delova poznat po visokom standardu kvaliteta, što garantuje pouzdanost i dug vek trajanja proizvoda.
  • Optimizacija performansi: Karburator je ključan za pravilno mešanje goriva i vazduha, čime se obezbeđuje efikasan rad motora trimera. Ovaj karburator je pažljivo prilagođen da pruži optimalnu smešu, što rezultira poboljšanim performansama vašeg trimera.
  • Jednostavna zamena: Karburator je dizajniran za laku zamenu, olakšavajući održavanje vašeg trimera. Precizna izrada čini montažu jednostavnom, čime se smanjuje vreme potrebno za servisiranje.

Ako primetite da vaš trimer Husqvarna pokazuje smanjene performanse, oscilacije u radu ili probleme sa startovanjem, zamena karburatora ovim modelom od strane Willtek Tajvan može biti efikasno rešenje. Ovaj karburator obezbeđuje usklađenost sa specifikacijama originalnih delova, čineći ga pouzdanim izborom za održavanje i unapređenje vašeg trimera.

ID Oglasa: #159491430
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.