slika
1 od 1

PVC konac fi 2,4x137 m kvadratni AGP Nylgrass

2.623 din

Kučevo
Novo
4
0
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
Šifra proizvoda: B016980  



Nylgrass je nit za trimer profesionalnog nivoa kvaliteta, napravljena je od najkvalitetnijeg kopolimera dostupnog na svetskom tržištu.

Ideologija Italijanskog proizvođača je da isporučuje samo ''Najbolje'' i da se na taj način suoči sa teškim radovima i zahtevima sečenja trave, gde su vrhunska fleksibilnost i snaga minimalni potrebni zahevi.

Dakle ''Kvalitet bez kompromisa'' u svakom pogledu: najkvalitetnija sirovina, najmoderniji sistem proizvodnje, kompletan asortiman oblika, boje i ambalaže u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom i fleksibilnosti u servisu, čine Nylgrass idealnim partnerom za Vaš rad.


Specifikacije:

Prečnik niti: 2.4 mm
Dužina: 137 m
Pakovanje: Rolna


Namena:

- Kvadratna nit - pruža visoke performanse košenja, prolazi lako kroz travu i jači korov smanjujući otpor vazduha i vegetacije koja se kosi
- Nit prečnika 2.4 mm se koristi za košenje jače vegetacije na Vašim posedima i travnjacima, preporučuje se za hobi i poluprofesionalnu upotrebu.

ID Oglasa: #164588690
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.