slika
slika
1 od 2

Starter trimera Husqvarna 323

1.790 din

Kikinda
Novo
48
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - DO 7.05. NE RADIMO
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Starter za trimer Husqvarna modela 323 je važna komponenta koja se koristi za pokretanje motora trimera. Evo nekoliko ključnih informacija o ovom starteru:

Funkcija Startera: Starter se koristi za inicijalno pokretanje motora trimera. To uključuje povlačenje starter ručice kako bi se započelo vrtložno kretanje motora i pripremila smeša goriva i vazduha za paljenje.

Precizna Kompatibilnost: Važno je da koristite starter koji je tačno dizajniran za model trimera Husqvarna 323 kako biste osigurali pravilno pokretanje i bezbedan rad uređaja.

Kvalitetni Materijali: Starteri Husqvarna obično koriste visokokvalitetne materijale kako bi obezbedili dug vek trajanja i pouzdanost u različitim uslovima.

Starter je ključan za pokretanje motora trimera i obezbeđivanje ispravnog rada uređaja. Ako imate problema sa starterom ili pokretanjem motora, zamena startera može biti neophodna kako biste povratili ispravno funkcionisanje trimera. Preporučujemo da se konsultujete sa stručnjakom ili pratite upute proizvođača za pravilnu zamenu startera.

ID Oglasa: #156444341
Informacije

DO 7. MAJA NE RADIMO ISPORUKE!

 

❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.