slika
1 od 1

Struna za motorne kose DMD fi 2,4x 78 m četvrtasti

900 dinFiksno

Prijepolje
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
juče
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
INFO SHOP
Član od 10.09.2015.
kp izlog

Trimmer Line je nit za trimer profesionalnog nivoa kvaliteta, napravljena je od najkvalitetnijeg kopolimera dostupnog na svetskom tržištu.


Ideologija proizvođača je da isporučuje samo ” Najbolje” i da se na taj način suoči sa teškim radovima i zahtevima sečenja trave, gde su vrhunska fleksibilnost i snaga minimalni potrebni zahevi.


Dakle ” Kvalitet bez kompromisa” u svakom pogledu: najkvalitetnija sirovina, najmoderniji sistem proizvodnje, kompletan asortiman oblika, boje i ambalaže u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom i fleksibilnosti u servisu, čine  idealnim partnerom za Vaš rad.


Specifikacije:


Prečnik niti: 2.4 mm

Dužina: 78 m

Pakovanje: Blister


Namena:


– Četvrtasta nit – najpopularniji oblik niti, njena glavna odlika je da traje duže od ostalih niti (okruglih, zvezda, spiralna nit, … ) pružajući optimalne rezultate košenja

– Nit prečnika 2.4 mm se koristi za košenje jače vegetacije na Vašim posedima i travnjacima, preporučuje se za hobi i poluprofesionalnu upotrebu.

ID Oglasa: #163811217
Informacije

Info shop

Dostava na kućnu adresu.   demon. rs

 2 god. saobraznosti (garancije)

Fiskalni račun se šalje u paketu.

Mogućnost plaćanja preko računa.


Kontakt: 060/500-1511 , od 08 do 16 h

Možete nas kontaktirati na kupujem prodajem ili na naš email: kupoprodajars07@gmail. com

Za kupovinu preko veleprodaje kontaktirajte nas na isti način,



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.