slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Tarup Set od dva nastavka glave za TRIMER 150mm kopacica

790 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
190
21
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
posaljite poruku
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Dvokraki i petokraki noz
Paket sadrži:
-1 ploča za uklanjanje korova
Spoljni prečnik: 15cm
Unutrašnji prečnik: 2,54 cm
-1 sečivo za suvu zemlju
Spoljni prečnik: 12 cm
Unutrašnji prečnik: 2,54 cm    

Višenamenska upotreba
 Odgovara vecini motornih trimera
 Dugovečan materijal
Nastavak za trimer kao sa slika u ponudi

Predstavljamo vam Set od dve glave za sve vrste trimera – savršen dodatak za sve one koji žele da svoj trimer pretvore u moćan alat za borbu protiv korova i gustog rastinja.   Napravljeni od čeličnog materijala. Ukoliko ste vlasnik trimer-a, onda znate da je ovaj alat nezamenljiv kada je u pitanju održavanje travnjaka ili bašte. Ali da li ste znali da postoje dodatni nastavci koji mogu još više da unaprede performanse vašeg trimera?  
Predstavljamo vam Set od dve glave za  trimere – savršen dodatak za sve one koji žele da svoj trimer pretvore u moćan alat za borbu protiv korova i gustog rastinja.  
U setu se nalaze dva dodatka za trimer – ploča sa 5 sečiva i drugi nastavak pogodan za suvo zemljište. Ploča sa 5 sečiva izuzetno je efikasan alat za uklanjanje korova i gustog rastinja, dok drugi nastavak omogućava lako rukovanje i sečenje suvog zemljišta.
Ovaj set je pogodan za vecinu vrsta trimera, tako da možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem alatu bez obzira na model koji posedujete.  
Ne samo da će ovaj set učiniti vaš trimer još efikasnijim, već će vam takođe pomoći da uštedite novac, jer neće biti potrebe za kupovinom dodatnih alata za održavanje travnjaka ili bašte. Zato ne oklevajte, nabavite Set od dve glave za sve vrste trimera i uživajte u lepšem i zdravijem travnjaku ili bašti. Vaš trimer će vam biti zahvalan.  
Materijal: čelik
Paket sadrži:
-1 ploča za uklanjanje korova
Spoljni prečnik: 15cm
Unutrašnji prečnik: 2,54 cm
-1 sečivo za suvu zemlju
Spoljni prečnik: 12 cm
Unutrašnji prečnik: 2,54 cm    
ID Oglasa: #164346519
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.