slika
slika
1 od 2

Terminator Glava za Trimer - Glava Lanac M10

990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 12 dana
T&V
Član od 05.06.2023.
Svi oglasi

Univerzalna glava za trimer lančana

990 RSD

Univerzalna glava za trimer lančana, namenjena za sve modele trimera poznata i kao terminator glava, savršen je dodatak za trimer u poslovima raščišćavanja žilavijeg korova, granja i izdanaka (prečnika do 4cm).

Lančana glava je namenjena i onima koji troše puno strune, pa pored toga što omogućava lako košenje trave i raznog korova, štedi novac što lako možete izračunati i sami koliko potrošite strune u sezoni.

Montaža je jednostavna, i odgovara za sve vrste trimera, napravljena od izuzetno kvalitetnih materijala aluminijuma i prohroma, tako da je vek glave produžen od 3-5 puta u odnosu na plastične glave.

Kao i sam radni vek, glava je lakša u odnosu na plastične glave koje imaju 380g, a univerzalna glava samo 250g pritom je cela od metala i prohroma i kvalitetne plastike.

ID Oglasa: #165904192
Informacije
Podaci potrebni za poručivanje:
  • Ime
  • Prezime
  • Mesto
  • Ulica i broj
  • Broj telefona 
Rok isporuke 24h, slanje kurirskom službom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.