slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Trimer-Trimer za travu-Mali trimer Bionic-Trimer za travu

2.370 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
2.763
52
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Miša Nikolic 0616660903
Član od 27.03.2020.

 

Trimer-Trimer za travu-Mali trimer Bionic-Trimer za travu

 

Svi predmeti u ponudi su novi/nekoristeni.

Moguce dodatno slikanje na zahtev i slanje slika na Viber.

 

Prakticno rešenje za uredna dvorišta i prilaze.

Zahvaljujuci laganom i kompaktnom dizajnu, sa ovim trimerom cete sa lakocom kositi travu i korov, bez buke i štetnih plinova

Koristi standardne rezne niti duzine 10 cm koje su ukljucene u set. Jednostavno ih postavite na trimer i krenite s kosenjem.

Sadrži punjivu bateriju koja s jednim punjenjem traje i do 4h

Malih dimenzija, lagan, kompaktan, sa ugradjenom punjivom baterijom 3000mAh

2 brzine

Broj obrtaja u minuti 9500

Toliko jednostavan za korišćenje da ćete uživati u sređivanju svog dvorišta, bašte, biljaka na terasi. Ne radi kao većina trimera na struju već je punjivi bezicni, pa samim tim nema ograničenja koja nameće kabl, ma koliko on bio dugačak. Iako je malen, izuzetno je efikasan i obezbeđuje svu snagu obrtaja tradicionalnog trimera. Pritom je u prednosti nad običnim jer ne zauzima mnogo mesta kao veliki i teški trimeri. Pritom, za njegovo korišćenje vam nije potrebna nikakva specijalna snaga, niti čini da se umorite brzo. Njime sa lakoćom možete da sredite travu koja štrči, biljke, živu ogradu, pa čak i nešto tanje grane.
Iako trimere mnogo češće koriste muškarci za obradu biljaka, trimer će moći da korsite i žene za održavanje svoje bašte, cveća, jer će lako moći da ga drže u ruci i manipulišu njime.
Ono što mali trimer takođe razilkuje od velikog jeste cena. Obični veliki trimeri su vrlo skupi, i oni sami i njihove eventualne popravke. Ovaj trimer je neuporedivo povoljniji.

Set sadrzi: 1 x Bionic trimer za travu, 1 x teleskopska cev sa podesovom duzinom drške od 45 do 77cm, 1 x zaštitni deo, 1 x punjac, 24 x plasticne rezne niti.

 

Da biste poručili, pošaljite KP poruku ili SMS sa Vašim podacima.

Potrebni podaci za poručivanje su:

Ime i prezime

Telefon

Adresa za slanje

 

Trimer-Trimer za travu-Mali trimer Bionic-Trimer za travu

ID Oglasa: #147597577
Informacije

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

sve informacije i porucivanje na 0616660903

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.