Dževad Hadžibulić

Novi Pazar

Član od: 19.01.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje, da li telefon ima bilo kakvih ostecenja, rekao je ne, da je kao nov. Medjutim, telefon je slikan tako da se ne vide ostecenja, a ima ih vise. Na donjem levom cosku postoji nagnjecenje, lajsna je napukla na 2 mesta, usb je lepljen izolir trakom, ostalo je nesto sitno. Pored ovolikog broja ocena, nisam sumnjao sekundu da bi mogao nesto ovako da uradi. Imam svaki dokaz, svaku prepisku. Na poslednje 3 poruke nije ni odgovorio kada sam ga pitao zasto nije naglasio da telefon ima ostecenja. Ne ignorisite ostecenja na telefonu, ocenjujte realno, da bi ljudi znali koga koga mogu da se oslone. http: //i. imgur. com/njy0x41. png http: //i. imgur. com/njy0x41. png
1.isti taj telefon sa tim (pokutinama naprslotinama fashama nagnjecenjima)mozete da pogledate u oglasu kod gospodina (lg g2full-bela boja) koji on sad prodaje 230e a od mene ga kupio za 195e a meni dao negativnu ocenu.2.kad je telefon uredno poslat sa moje strane spakovan u full opremi sa originalnom kutijom sto sam mu i rekao i usb jeste zalepljen trakom bio ali radi i JOS jedan sam mu poklonio nov glanc od mene znaci 2usb kabla je dobio jedno novo drugo polovno zalepljeno.3.sto je gospoodinu stigao telefon javio mi se i rekao je da je skroz ZADOVOLJAN i upisao pozitivnu ocenu.posle toga 2sata mi se javio i kaze da telefon ima pukotine i da mu ja resim problem a ja znam sta sam mu prodao i poslao i tj on je mene po prijemu toplo nagradio pozitivnom ocenom i njegovim pozitivnim utiskom kao i ja njega kao kupca posle toga za dva sata menja misljenje sto je po meni probudilo sumnju da je covek posle pozitivne hteo od mene jos nesto da izvuce preteci negativnom ocenom,dali da trazi neku naknadu ili mu je telefon u medjuvremenu pao ili nesto slicno sto je mene skroz sokiralo ovakvo ponasanje od ovog gospodina koji trazi dlaku u jajetu a nje nema a vrh telefon je uzeo za male pare.ja odgovorno i licno tvrdim da sam nasamaren skolski od ovog gospodina sto se ove negativne ocene tice a besan sam na administraciju koja je ovo sve i dozvolila.ja sam licno vlasnik mobil servisa -NOKIA- u Novom Pazaru u samom centru Novog Pazara sto sam gospodinu i rekao da ima moju garanciju za sve sto se tice telefona a ovako da mi vrati.velika sramota i za njega i za administraciju kp-a ako uvazi ovakvo ponasanje i ovu negativnu ocenu koju je dao ovaj gospodin na ovakav sraman i necastan nacin.licno za sve garantujem sto sam napisao-Dado Hadzibulic 066-151-161.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon prodavan kao ispravan i proveren. Prodavac je ljubazan i izlazi u susret svojoj musteriji. Navodno sve radi na njemu perfektno. Telefon stigao neispravan, gubi displej i ton slusalice se nemoze pojacati (samo smanjiti). Prodavac je presao liniju i zloupotrebljava broj pozitivnih ocena. Ne kupovati nista od ovog prodavca sto ne mozete temeljno proveriti na licu mesta. Novac se potrosi ali poverenje ostaje zauvek.
U pravu ste za ovo sto ste na kraju napisali da poverenje ostaje zauvek, iz tog razloga sto pre nego ste napisali ovu negativnu ocenu mogli ste se javiti uredno kao i sto jeste i izcenkali telefon sa 15e na 1000din (bez punjaca) i saopstiti sve ovo sto ste napisali u tekstu. Uredno bi vam bio vracen novac, jer iskreno meni nije gubio displej i iskreno nisam mu proveravao dugme za popustanje tona, samo sam stavio karticu i proverio dali se cuje i dali ulazi u mrezu, nebitno, ali moje musterije koje su saradjivale samnom znaju ko sam i sta sam, tako da mislim da mi nimalo nisi narusio reputaciju sa negativnom ocenom. Ja ti zelim sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.