dzoni shop

Beograd

Član od: 26.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon što se javio na moj oglas i u medjuvremenu mi je ponudio navodno ispravnu ploču za Iphone 6, dogovorili smo se da je pošalje. Ploča je stigla, ubačena je u telefon, medjutim ploča nema sim signal. Nakon što se javio na telefon, rekao je da je greškom poslao pogrešnu ploču i da će poslati drugu. . Od tog dana se ne javlja na telefon, drugu ploču naravno poslao nije. Izbegavati saradnju.
clan mi daje negativnu ocenu nakon tri dana mozete pitqti sve ostale ljude kakvu saradnju su imali samnom i dali su zadovoljni a clan je odma sutradan okacioi telefon sa mojom plocom na kp na prodaju oni su meni trazili plocu da radi nisu se izjasnili posto se radi o zeni i muzu nakon cega me zove i kaze ne radi ovo ne radi ono a lepo sam hteo poslati drugu o svom trosku ali kad sam video da prodaju tel sa tom plovom nisam iz principa poslao drugu izvegavajte saradnju jer oni imaju negativnu bas iz ovakvih razloga ali stavda radite kad vam se pojavi neko ko iz hira voli dati negativnu ocenu izbegavajte clana i da telefon koji sam hteo od njih da kupim oni su spakovali a rekli dobar displej na tom uredju a displej ima fleke tako da ih treba izbegavati!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.