Dzoni

Zaječar

Član od: 15.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako sta reci za ovo, kao sto mozete da vidite u oglasima covek prodaje I preprodaje delove za telefone I telefone. Telefon koji sam uzeo u oglasu je pisalo da je RADIO, ali ispao I pukao ekran(ide kao neispravan)Telefon koji sam dobio je mutant, napravljen od razlicitih delova, tacnije u telefon je stavljena neispravna ploca (radjen GPU cip, CPU cip), stavljena baterija normalno neispravna! Na moj argument da je telefon prepakovan, on kaze ko zna sta bi se desilo da ti ispadnes sa motora? ! Pa verovatno paad sam motora ne znaci radjena 2 cipa I ubacena mrtva baterija. STO DALJE! Da je lepo priznao iskreno, alalio bi, ali za buduce clanove, sto dalje od ovog prodavca! Dno dna su ljudi koji to rade da bi zaradili 2000-3000 dinara. Tako da, sto dalje od ovog!
Sve je covek u pravu...nemam reci sve pohvale za ovog clana i na lepim recima...ako telefon je neispravan znaci da je neispravn...a sad sto neko hoce od babe da pravi devojku...nerazumem...pise da je za delove...kamera,zvucnik,mikrofon,konektor,e sad kad bi moglo malo magije pa da bude nov...nerazumem takve ljude...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.