Džontra

Omoljica

Član od: 12.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je poslao telefon sa neispravnim ekranom . Kada sam mu reklamirao rekao je da je verovatno "gumica" oslabila pa se na ekranu nista ne vidi. Ne zeli da otkupi nazad telefon. Ne razumem ljude koji salju neispravne stvari.
Ovaj mladi gospodin rešenje vidi u ovoj oceni. Rekao sam mu da može da vrati telefon postexpressom bez otkupa, kad se uverim šta je vraćeno uplaćujem postnetom njegove pare. Insistirao je da pošalje sa otkupom i uračunatom poštarinom tako da nema nikakvih troškova i na to sam pristao. Nema ga da se oglasi ni da javi da je poslao telefon. 20 dana kasnije opet insistira na Aksu i Bexu koji ovde svrate jednom u 10 dana i nepouzdani su. Očigledno mu je ovo neki vid zabave da se sprda sa ljudima. Da je hteo da vrati telefon učinio bi to prvom prilikom bez razvlačenja. Ko bi normalan toliko čekao i insistirao na svojim nerealnim uslovima za vraćanje. O problemu na telefonu nema šta da se priča.. to se rešava za 3-6 minuta i to sam mogao da rešim ali nekome je fetiš da daje negativne ocene. Pozdrav i svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.