Ed.o.o

Novi Pazar

Član od: 04.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Razmenjivali felne, dao mu alu felne sa gumama za obicne 4x100 alu felne, dobio sam alu felne ali za neki siri profil guma, sto nije bilo u dogovoru, covek klasicamn preprodavac, takoo da saradnja sa njim ne. ..
Ja molim KP ekipu da izbace ovakve clanove sa sajta, ili da mi izbrisu ovu negativnu ocenu jer zbog revolta i neozbiljnosti sam istu i dobio. Ja za svoje predmete u oglasima garantujem kao i sto se trazi u pravilima KP-a i zelim da saradiujem fer i posteno kao i sto ocekujem od ostalih clanova, zato molim nadlezne da reaguju na ovoj nepravednoj negativnoj oceni... Sto se tice konkretno ovog slucaja coveka sam kontaktirao i posle primljenog predmeta "felni" ali se oglusio na to. Naravno sta sam mogao dao sam mu negativnu ocenu. Poslao mi je felne koje ne odgovaraju opisu "prevario me je" tvrdio je da su sa rasponom rupa 5x112 , kako je i meni odgovaralo, ali kad sam ih dobio felne su sa vecim rasponom i nisam mogao da ih iskoristom na svom autu tako da ih mogu prodat samo u sekundarnu sirovinu...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.