Edge

Šabac

Član od: 13.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Senzori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je neispravan uredjaj i ne zeli da ga zameni. Izbegava komunikaciju. Ne preporucujem saradnju
Gospodin pokusao da spoji ovaj senzor sa Xiaomi grejalicom. Kada je shvatio da to ne ide tako, napao me, izvredjao i moju porodicu. Hteo da mu zbog njegove greske i neznanja ja platim i njegov i moj ptt.

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljana osoba, u oglasu nudi jedno a proda drugo, ne postuje reklamaciju. Ovakvima treba zabraniti da se bave trgovinom.
Poslati cipovi sa oglsa sa kojeg smo ostvarili komunikaciju. Bez najave negativna bez ikakve potraznje za zamenu

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna lajsna ispravna. Druga lajsna izvadjena iz smeca, neupotrebljiva. Slomljena - unistena. Ne preporucujem saradnju!
Lajsne poslate u vidjenom stanju i kurirskom sluzbom po izboru a kojom ja ne bih slao. Kupac ODBIO da mi vrati lajsne a ja njemu novac jer su i onako samo 800din , i to posle davanja negativne, a ocenu dao 28 dana po prijemu paketa bez predhodne zalbe!?

Muzika i instrumenti > Prof studijska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem nikakvu saradnju sa ovim članom. Dogovorili smo se oko mikrofona i opis mu je bio kao nov. Mikrofon je estetski bio kao nov, ali zato tehnički veoma loš. Mikrofon je stigao, javio sam mu za problem, on je negirao da nije do mikrofona, mikrofon je imao nekakvo zujjanje nekakvu masu, sve smo izmenjali i kablove, i druga mikseta i sve što je moglo da se promeni, kad sam mu se opet javio, vise se nije odazivao, čak nije ni čitao poruke. MIKROFON JE BIO ROĐENDANSKI POKLON, KOJI JE KOŠTAO 75 EURA. Sramota je da se tako ne odazivaš, čekao sam 3, dana da javiš se. Ali se praviš lud. Pozdrav. Ljudi nikako saradnju idite da vidite stvar, pa onda.
Poslao sam potpuno ispravan mikrofon koji je korišćen na dan slanja u prisustvu više osoba. Ivan ga je uništio sa nekim neispravnim fantomskim napajanjem što je i priznao sam u porukama a to ovde ne spominje, pa sam ga čekao još 2 nedelje da dobije drugu mixetu kako bi ga isprobao opet. Možda mu je i trebao mikrofon da samo nešto snimi pa da ga vrati bez kupovine? pošto još pre nego što sam mu ga poslao 3 puta me pitao dali može da mi ga vrati ako mu se ne svidi ton posle testiranja? Odbio sam da primim nazad neispravan mikrofon jer nije moja greška. Momak nije čuo ni za PopFilter a kamoli za ozbiljnije rukovanje opremom. Igraju se deca producenata u današnje vreme i to sve bezobraznija!!! Oprez svima koji odluče da šalju robu , što ja više neću činiti...lično preuzimanje zbog ovakvih slučajeva!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo, laptop je u ponedeljak trebao da posalje, a poslao ga je u sredu, laze me dva dana, kao poslao je ovo-ono. drugo baterije koje mi je poslao maximalno drze 15minuta, a rekao mi je da drze preko sat vremena. Trece, na jednom cosku je polomljena plastika, na prednjem delu isto polomljena plastika, to uopste nije pominjao niti je pisalo u opisu. STRASNO
Neverovatno, prvo laptop je poslat u utorak a ne u sredu, i to zbog kurira na kom je on insistirao a koji nisu došli.Imam dokaz na papiru. To je i neki glavni razlog što je čovek ISFUSTRIRAN a zatim me je lagao da je u Paraćinu 15-20dana i da nema kako da podigne laptop... a baterije drže do sat kako sam i naveo ovisno šta se radi.Naprslina je navedena u opisu oglasa, a čovek je imao 3 SMS pitanja prilikom kupovine računara: 1.Jel cena fixna, 2.jel može za ovoliko 3.Nudim ti ovoliko.Šta da kažem dalje.Strašno kakvih nas ima!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.