edi1

Pirot

Član od: 09.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Kacige i potkape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost prvi prodavac kome moram dati negativan komentar. Kaciga porucena u sredu, dobio sam informaciju da su zvali kurirsku sluzbu i da ce biti brzo isporuceno. U petak (posle 2 dana) zovem da proverim, kazu da je isporuka u ponedeljak. U ponedeljak (posle 5 dana) pisem i trazim informaciju, ne dobijam nista. U sredu (posle 7 dana) zovem i konacno dobijam informaciju da bi trebalo da stigne u petak (9 dan od porucivanja). Kada sam pitao zasto su proslog petka rekli da ce stici u ponedeljak, vade se na kurirsku sluzbu i kako je do njih problem. .. prva laz Nakon toga u razgovoru kazu da je kurir preuzeo u ponedeljak. .. druga laz Danas je sreda, pitam ih lepo lagali ste me dva puta, ako ste poslali paket u ponedeljak (pre dva dana) zasto ce stici tek u petak? Pocinju da se svadjaju kako oni nisu krivi vec je kurirska sluzba. Kada sam im rekao da cu u petak videti kada su poslali paket rekli su da ce vratiti paket i da ga necu dobiti. Time su samo potvrdili da su uopste i poslali paket. Cuvajte se ovog prodavca, pogotovo ako imate neki rok kada treba da dobijete porucenu robu, posto uopste ne cene tudje vreme ni ljudski odnos. Da su u bilo kom trenutku nazvali i javili da se pomera rok isporuke ne bismo imali problem, ali ocigledno im nije bitno. Veoma lose iskustvo! !! !

Motocikli | Oprema i delovi > Kacige i potkape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sm kacige kao dečiji broj a kacige su univerzalne stanu i na moju glavu! Teska komunikacija ne odgovara na pitanja!

Motocikli | Oprema i delovi > Kacige i potkape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle nekoliko dana čekanja umesto željene kacige stigla je drugačija kaciga , sa 4 ogrebotine na jednoj strani i pukotinom na plastici. Sve u svemu , loše iskustvo.
cekanje nije bilo do mene vec do kurirske sluzbe na neke stvari nije moguce uticati... dogovor uvek postoji pre nego ste mi dali negativnu trebali ste da me pozovete i da pokusamo naci resenje zbog problema koji je nasto, zaista mi nije u u interesu nezadovoljna musterija.

Motocikli | Oprema i delovi > Kacige i potkape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno da je kaciga xxl a ustvari obicna univerzalna velicina kacige. Uzalud utrosene pare i vreme.
imali ste pravo reklamacije... jet kacige od 1700 i 2000 din idu po velicinama i ima ih u m,l,xl i xxl...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.