eksigo

Beograd | Zemun

Član od: 25.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Suncobrani, tende i paviljoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porudzbina primljena, obecali da ce poslati. Posiljka nije poslata, a na poruke i pozive ne odgovaraju. Nazalost lose iskustvo.

Oprema za poslovanje > Sefovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

28.02. dobijam poruku da ce sef biti poslat i da ga ocekujem za 1-2 dana. I to tek posle mog ponovnog upita. Evo danas je 04.03. i na moja pitanja juce i prekjuce da li su poslali sef nema nikakvog odgovora. Danas vidim da je oglas obrisan i dalje nikakav odgovor od prodavca. Totalno neprofesionalno.
Kupac apsolutno u pravu. Nasa krivica 1/1 sto smo pogresili u komunikaciji izmedju zaposlenih i sto kupac nije obavesten da artikal koji imamo nazalost ima fizicko ostecenje i da zbog toga nije dobio robu. Nazalost ova ocena je dosla pre obavestenja i ne mozemo je izmeniti niti se iskupiti kupcu na nacin na koji zasluzuje.

Elektronika i komponente > Termostati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo sam pitao prodavca da li ima traženi predmet na stanju, kada je potvrdio poručio sam i on je odgovorio da stiže u ponedeljak. Da bi me posle par pitanja kada stiže blokirao u utorak. .. Tptalno neozbiljno
Istina je da smo greskom potvrdili da imamo artikal koji trenutno nije bio na stanju. Prilikom poziva koleginice da obavesti kupca o odlaganju slanja za 3 dana jer tad stize novi uvoz kupac je uz psovke negodovao i spustio slusalicu. Obustavili smo porudzbinu , da bi nakon toga usledilo pitanje kada mu stize gde smo ga zbog prethodne situacije i blokirali. Sa takvima ne zelimo saradnju bilo kakva zarada da je u pitanju. Osnovna kultura prvo pa sve ostalo moze. O nama neka sude nasi kupci i njihove ocene,a ne ljudi nezadovoljni svojim zivotima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.