ElectronicCenter

Knjaževac

Član od: 05.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nevolim da dajem negativne ali covek me natrerao! Narucio 3 graficke sve ukupno 891euro, ja porucio maltene doneo(platio svojim parama, put , organizacija itd. ) Da bi mi covek rekao e znas ja nebih ove nego Msi ! !Nije mogao odmah da mi kaze da promenimo nego je cekao zadnji minut kada sam vec uplatio i doneo karte! !Cuvajte se ovog kupca, uzmite mu kaparu kao sto ja to NISAM uradio i sad mi je zarobljeno 891eur! !! VRLO NEKOREKTAN COVEK! !!
Negativna ocena za prodavca ali ne i osobito za mene,moram samo cisto da iskomentarisem da bi drugi ljudi videli a i znali,porudzbina odkazana,koja nije ni poslata ka meni,zakonsko pravo vracanje robe kupljene preko interneta je 14 dana od dana prijema robe ,sto i stoji na sajtu: http://zastitapotrosaca.gov.rs/najcesci-problemi-resenja.php?naslov=vracanje-neodgovarajuce-robe-kupljene-na-daljinu nasoj zemlji Iz nasih razmenjenih poruka se vidi da je trazena zamena robe za drugu,ali covek to nije zeleo.Eeee sada se uhvatilo prodavcu krivo zasto nisam kupio robu od njega ,pa daje negativnu ocenu, pri tom je ta roba nema na njegovom kp izlogu, kao poznavaoc zakona i svojih prava,negativna iz cistog hira prodavca,ali dobro, meni ne smeta ,moji kupci i ostali potrosaci online usluga ,znajte svoja prava,najlepse hvala...

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je kada mu je stigao CD probao da dekodira nije uspeo nazvao me i rekao da će mi vratiti jer mu neodgovara za auto i u dogovoru sa kurirom POSTEXPRESA vratio kao da je odbio prijem paketa. Kada mi je stigao CD odneo sam ga kod električara da vidim da nije pregoreo jer sam sumnjao na kupčevu priču i na displeju piše da je dva puta pokušano sa kucanjem koda i da je ostao samo još jedan pokušaj. Pošto se kupac bavi elektronikom vodite računa kad šaljete i po kojoj službi šaljete jer POSTEXPRES sam smatrao najsigurnijom službom ali sam se uverio u obrnuto. Naravno prijavio sam kurira.
Prodavac prodavao i rekao da je CD player za Audi A4 2003. godiste ,a CD je sa Audija 2000. godiste ,nazvao prodavca rekao da nije to taj CD platio postarinu ka meni i ka njemu,ne znam odakle mu ta prica da je roba otvarana i vracana kao ne preuzeta posiljka ,toliko od mene,posto svako moze da ostavi kakav hoce komentar i negativno oceni. Nego dobro svako ima pravo da misli i napise sta hoce. Ja mislim da moje ocene i komentari clanova govore sve o meni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.