Electroniceye

Apatin

Član od: 11.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Bunde

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre nego sto sam kupila ovu bundicu, za koju je pisalo u oglasu da je prava koza i pravo krzno pitala sam clanicu da li je tacno to sto pise da je pravo krzno i prava koza , i dobijam odgovor da je tacno i da jeste pravo krzno. Kupujem bundicu i vidim da niti je prava koza niti pravo krzno, zovem clanicu, ona kaze da se ne razume, ja je jos savetujem kako da napravi razliku i dogovaramo se da mi vrati 1000din Postnetom, na isti nacin sam joj platila, a 300din postarinu koju sam platila ne mora da mi vrati. Trazim da mi dostavi svoje podatke i adresu kako bih joj vratila bundu, ne odgovara nista. Adresu i svoje podatke i dalje ne salje, vec neka nemusta objasnjenja, da nije stigla, bila kod mame isl. Danas stize poruka da je njenna porodica zarazena koronom, a da se cekaju rezultati testa, i ja ozbiljno i neodlozno trazim da mi. se vrati novac, dobijam odgovor sta se derem i da je bundica bas lepa. Nastavlja da me uznemirava porukama, ja prekidam svaku dalju komunikaciju i dajem negativnu ocenu.
Sve gore napisano je velika laz Gospodji sam lepo objasnila da se ne rzumem u krzna ako gospodja kupuje i preprodaje bunde htela je i ovu da kupi za 900 din. i da preproda . pa kad je videla da nije pravo krzno i shvatila da nece puno zaraditi htela je da vrati ..... a ja i sad mislim ne mogu tvrditi da je krzno pravo .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.