slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

agregat 8.5kw

1.100 €Fiksno

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
145
5
pre 2 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Alati Miladinovic
Član od 27.12.2023.
Svi oglasi
Otkrijte naš novi i visoko kvalitetni Besumni Agregat - idealan izbor za neprekidno snabdevanje energijom sa svestranom mogućnošću rada u monofaznom i trofaznom režimu. Sa impresivnih 8,5 kW, ovaj agregat kombinuje moć i efikasnost na jedinstven način. "

"S obzirom na besumni rad, vaša okolina će ostati tiha dok ovaj agregat pouzdano opskrbljuje električnom energijom. Osim toga, njegova sposobnost rada sa malim potrošačem čini ga optimalnim rešenjem za različite potrebe - od kućnih aparata do većih električnih uređaja.

Sa dizel pogonom, ovaj agregat obezbeđuje stabilan izvor energije uz efikasnost goriva. Bez obzira na to da li je u pitanju rad na terenu, hitne situacije ili rezervna snaga, Besumni Agregat čini vašu električnu sigurnost prioritetom. "

"Nabavite svoj Besumni Agregat i doživite kombinaciju snage, tišine i pouzdanosti na potpuno novom nivou!
ID Oglasa: #161868723
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.