slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Bežični punjač telefona LED lampa sat 3 u 1

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
17
1
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Bežični punjač telefona I  Noćna lampa sa satom, LED stolna lampa za kontrolu na dodir sa zatamnjivanjem za spavaću sobu USB noćno svetlo sa 5 boja temperatura i satom

Drvena lampa za noćni ormarić Moderna stolna lampa

 

   【Noćna lampa sa mogućnošću zatamnjivanja na dodir】 Noćna lampa sa kontrolom na dodir može podesiti intenzitet i boju osvetljenja, nudi 5 režima temperature boje: toplo žuta, topla bela, neutralna bela, hladno bela i svetlo bela. Izaberite željeni režim jednostavnim dodirivanjem kraka lampe, smanjite osvetljenost sa 10% na 100% dugim pritiskom da biste kreirali meko ili dinamičnije osvetljenje.

      【10W bežično punjenje i USB punjenje】Ova lampa za bežično punjenje je opremljena bazom za indukciono punjenje i dodatnim USB portom za punjenje dva mobilna telefona, koji ima funkciju zaštite od preopterećenja kako bi se osiguralo bezbedno punjenje. Dolazi sa adapterom za napajanje od 18 V za optimalne performanse. Napomena: podržava samo mobilne telefone sa funkcijom bežičnog punjenja, maksimalna snaga bežičnog punjenja je 10V.

     【Lampa za spavaću sobu prijatna za oči】Noćna lampa sa bežičnim punjačem koristi profesionalni optički dizajn i opremljena je svetlosnom pločom protiv odsjaja koja brine o vašim očima emitujući meko i ravnomerno svetlo. Stvara prijatnu, udobnu i opuštenu atmosferu kada padne mrak, posebno za upotrebu kao svetlo za raspoloženje, noćno svetlo za decu, noćno svetlo za spavaću sobu.

     【Lampa za noćni ormarić sa satom】Ova drvena stona lampa dolazi sa digitalnim satom koji se može zatamniti ekran klikom na gornje dugme (100%-70%-30%-OFF). Funkcija memorije osigurava da sat uvek pokazuje tačno vreme. Pored toga, stona lampa sa mogućnošću zatamnjivanja dolazi sa bezbrižnom 1-godišnjom garancijom. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate sa bilo kakvim pitanjima.

    【Minimalistička stona lampa, idealan poklon】LED moderna stona lampa ima trenutni odziv na dodir, bežičnu stanicu za punjenje i praktičan USB utičnicu smanjuju nered, čineći vaš prostor stilski jednostavnim. Njegov minimalistički, elegantan dizajn od prirodnog drveta takođe ga čini idealnim poklonom.           T6. K2

ID Oglasa: #165615401
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.