slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

BMS-3S Litijumski punjač 20A / Zaštita za 3 baterije-18650

400 dinFiksno

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6.274
168
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danlo R1
Član od 14.03.2010.
Svi oglasi
  • Svako kopiranje mojih Tekstova i Slika biće prijavljeno KP Administraciji.
Punjač / zaštita sa balansom za 3 Li-ion baterije-Litij-18650 koje su redno vezane, na svaku bateriju možete privezati paralerno još baterija. (3,6,9,12. . . . Baterija)

Kao izvor energije za napajanje ove BMS pločice preporučujem Struju 1-2A i Napon od 12.6V. BMS ima i zaštitu od dubokog pražnjenja baterija tako da će izlaz biti ugašen ako se baterije isprazne do odredjene granice. Vodite strogo računa da Napajanje sa kojim napajate BMS bude ispeglan i kolko tolko stabilan.

Za Napajanja ne bih preporučio neki adapter koji ima fiksnu struju kao na primer Adapter 12V 2A, mana ovog adaptera je što nema dovoljan napon i što nema ograničenje struje tako da bi ga baterije verovatno ubile nakon odredjenog vremena jer bi prazne baterije htele da povuku mnogo veću struju od njegovih 2A. I ovaj adapter se može iskoristiti ako ga povežete sa nekim regulatorom koji može i podići i spustiti ulazni napon kao i podešavanje Struje a za to je ovaj model:   "Step Down Up 3A LM2577S LM2596S CC CV"


Najbolje rešenje za ovu BMS pločicu je Adaper od Lap Topa koji ima oko 19V - on ima i Napon I Struju više nego što nam treba tako da taj adapter u kombinaciji sa nekim regulatorom iz mojih oglasa koji ima podešavanje Napona i ograničenje Struje možete namestiti savršeno Napajanje za ovu BMS pločicu.
  • Ako paralerno vezivate još baterija onda na regulatoru povećajte Struju punjenja.

Imam veoma puno regulatora napona u mojim oglasima a izdvajam ova 2 modela:
  1. Step Down regulator napona i struje XL4015 5A CC / CV NV
  2. Step Down XL4016 regulator Napona i Struje 02-9A 300W CC/CV

U sličaju da imate veliki potrošač a to su Elektro Motori u Aku Bušilice - prilikom paljenja povlačiće veliku struju i BMS će ugasiti svoj izlaz tako da u tom slučaju potrošač povežite direktno na baterije a BMS neka vam služi za balansiranje da se baterije ravnomerno pune što je po meni i najvažnije. Elektro motori će naglo gubiti obrtaje kada napon po jednoj bateriji dodje do nekih 2.8V - 3V tako da ćete znati kada su baterije prazne i kada treba prekinuti njihovo pražnjenje tako da nećete ubiti baterije dubokim pražnjenjem ako motor vežete direktno na baterije.
  • Pogodan za 3.6V 3.7V litijske baterije (uključujući 18650,26650, litij-polimer baterije)
  • Veličina proizvoda: 64mmx20mmx3.4mm
  • Napon punjenja: 12.6V
  • Maksimalna struja: 20A
  • Maksimalna izlazna snaga / punjenje snaga: 252W
Slike: 3,4,5 - baterija sa ovom BMS pločicom koju sam ja namestio : )


Važna napomena:


Slike: 7,8,9 - moje testiranje BMS pločice tako da nema šanse da je pošaljem neispravnu tako da ne primam nikakav oblik reklamacije da je Bms pločica neispravna i bez prava na Negativnu ocenu jer neću da da plaćam nečiju nestručnost oko povezivanja!   Ako vam ovi uslovi ne odgovaraju odmah ali odmah odustanite od kupovine.

Slika: 10 - šema povezivanja. Slike: 4,5,6,7,8,9,10 sam lično uslikao i sve te dodatne delove imate u mojim oglasima.

*********************************************************************************************************************

Pogledajte i ostale moje oglase,  svi predmeti koji imaju cenu su na lageru i odmah DOSTUPNI ! ! !
ID Oglasa: #54802826
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.