slika
slika
1 od 2

Motalica Sa Kablom 25M,3X1.5M2 Dg 4Zr 25M Db04

9.238 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

MOTALICA SA KABLOM 25M,3X1.5M2 DG 4ZR 25M DB04

ŠIFRA: SMA 710212

MOTALICA SA KABLOM 25M,3X1.5MM2 DG-4ZR-25M-DB04 : )

Specifikacija

  • Model: Na motalici

  • Namena: Napajanje prenosnih električnih uređaja

  • Dužina: 25m

  • Materijal: Bakarno jezgro/Polipropilenska izolacija/Plastično kućište

  • Masa: 3.5kg

  • Proizvođač: Mytole

  • Tip: Produžni kabl

  • Promer: 3x1.5mm²

  • Boja: Crna

  • Napomena: Maksimalna snaga potrošača 3500W

  • Proizvodjač: MYTOLE





Produžni kabl sa kablom dužine 25m, preseka 3x1.5mm² u crnoj polipropilenskoj izolaciji. Ova motalica je dizajnirana sa željom da zadovolji sve vaše potrebe za napajanjem električnih uređaja. Bilo da radite u radionici, bašti ili negde drugde, ovaj produžni kabl će vam omogućiti da pružite snabdevanje energijom svim svojim električnim uređajima.


Ova Motalica sa kablom ima četiri utičnice, što znači da možete povezati više uređaja istovremeno. Svaka utičnica ima zaštitu od pregorevanja i zaštitu za decu, što je izuzetno važno za bezbednost vaše porodice. Možete biti potpuno sigurni da će ova motalica sa kablom zadovoljiti sve vaše bezbednosne potrebe.


Jedna od važnih karakteristika ovog produžnog kabla je njegova dužina od 25 metara. To vam pruža fleksibilnost pri radu, omogućavajući vam da pristupite i napajate uređaje i na udaljenim mestima. Bez obzira da li radite na bašti, renovirate kuću ili jednostavno koristite električne uređaje u svojoj svakodnevnoj rutini, duži kabl će vam omogućiti veću slobodu pokreta.


Na motalici se nalazi plastično kućište na metalnoj podkonstrukciji, što omogućava lako i sigurno prenošenje kabla. Ova praktična ručka čini da motalica sa kablom bude prenosiva i jednostavna za premeštanje.


Iz vlastitog iskustva mogu da kažem da je ovaj produžni kabl izuzetno izdržljiv. Prilikom testiranja sam primetio da je kabl visokog kvaliteta i da pruža pouzdano napajanje. Bez obzira na to koliko ga namotate, maksimalno opterećenje će biti smanjeno zbog elektromagnetne indukcije, ali ovo neće predstavljati problem ukoliko koristite uređaje sa manjom snagom.


Kada uporedim ovu motalicu sa kablom sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio, mogu sa sigurnošću reći da je ova motalica visokog kvaliteta i pruža fantastične rezultate. Sa ovim produžnim kablom, nema potrebe da se brinete o nedovoljnoj dužini kabla ili ograničenjima u radu. On pruža sigurno i pouzdano napajanje električnim uređajima, čineći ga idealnim izborom za kućnu upotrebu.


Uvedite veću fleksibilnost i praktičnost u svoj život uz ovu izuzetnu motalicu sa kablom. Moje iskustvo sa ovim proizvodom me je uverilo da je ona odličan izbor za svakoga ko želi da obezbedi optimalno napajanje za svoje električne uređaje. Ukoliko želite da osetite sigurnost i pouzdanost prilikom korišćenja električnih uređaja, onda vam najtoplije preporučujem ovu motalicu sa kablom.



Prednosti

  • Izuzetno izdržljiv i visokog kvaliteta

  • Dužina kabla od 25m za veću fleksibilnost pri radu

  • Četiri utičnice sa zaštitom protiv pregorevanja i zaštitom za decu

  • Prenosiva motalica za jednostavno prenošenje



Ukoliko želite praktičnost, sigurnost i pouzdano napajanje električnih uređaja, nemojte oklevati – nabavite ovu fantastičnu motalicu sa kablom. Nećete biti razočarani!




ID Oglasa: #161602135
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.